Mennyire lennék rosszul, ha nyersen megennék egy adag goffri tésztát ? Xd
Figyelt kérdés
Tök fini :3 xddd2023. szept. 18. 19:25
1/10 anonim válasza:
Valószínüleg semennyire - habár kérdés, neked mennyi az egy adag, másrészt mennyire frissek az összetevök
2/10 anonim válasza:
Eléggé. A nyers liszt igencsak megterheli a gyomrot, 1-es, ez neked meg se fordult a fejedben? Köze nincs a frissességhez.
3/10 anonim válasza:
Cookie dough is ehető nyersen, abban is van liszt 🤷🏻♀️ Pont most ettem egy bödön fagyit amiben voltak ilyen darabok.
Esetleg a nyers tojás szokott a világ néhány részén probléma lenni, de az EU sztenderdek mellett nálunk ilyen tilalom nincs, eheted.
4/10 anonim válasza:
Vagy semennyire vagy egy jo kis szalmonella vagy kozte
5/10 anonim válasza:
Pár darabka (pár gramm) hőkezelt liszt nem azonos egy adag tésztával.
6/10 anonim válasza:
Cooie doufh nem eheto nyeryen. Se a liszt se a tojas miatt.
Akkor eheto ha nincs benne tojas es elotte kisutod a lisztet sutkben hogy elmenjenek a bacik
7/10 anonim válasza:
Ne idegesítsél már, ha nem lenne ehető a nyers cookie dough, akkor nem lehetne kereskedelmi forgalomban kb 50 külnböző termékben, kávéházakban, cukrászdában.
8/10 anonim válasza:
Nem tudom, én gyerekként rendszeresen kinyalogattam a piskótatésztás tálat, néha kanállal is lopkodtam belőle, de nem lett semmi bajom. De ezzel együtt sem biztatlak a nyers tészta evésére. Rengeteg más finom dolog létezik, aminél nem merülhet fel ilyen kérdés.
9/10 anonim válasza:
Én is gyerekként ettem a nyers piskóta tésztát. De ugye ami maradt az edényben minimális volt mindig. Egyszer mikor már különéltem sütöttem én is. Na, hagytam magamnak benne eleget. Hát iszonyúan megfájdult a hasam tőle.
10/10 anonim válasza:
Hőkezelt lisztet eheted, attól nem lesz bajod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!