Félig nyers krumpli okozhat gyomorpanaszokat?
Szombaton főztem szeletelt krumplit. Krumplipüré lett volna, ám sajnos nem osztottam be jól az időmet, indulnom kellett és így csak félig főtt meg a krumpli. Bizony, elég ropogós maradt!
Tegnap ettem belőle először nagyobb mennyiséget, meg ma.
Vasárnap is már éreztem, hogy a gyomrom nem "örül" neki, mert eléggé feszült.
Viszont, ma már kifejezetten fájt a gyomrom, fel is fújódott, még jobban feszült!
Igen, tudom, miért ettem akkor belőle...
Azért, mert először a szombati török ételekre gyanakodtam, ám ma már úgy gondolom, a félig nyers krumpli okozta a panaszaimat.
Még sosem lett gyomorproblémám krumplitól. Igaz, nem félig nyersen szoktam enni...
A krumpli még teljesen nyersen sem okoz ilyen problémát, fözve meg garantáltan nem.
Gyanakodj inkább a török ételre, az sokkal inkábblehet az ok.
Én elég nagyétkű vagyok, mivel fizikai munkát végzek és edzek is mellette. Tehát, elég sokat ettem a krumpliból is.
Azért nem hiszem, hogy a török étel a bűnös, mert azt szombaton ettem. A feltűnően erős panaszok meg kezdtek jelentkezni rá körülbelül 1 órára, miután megettem a krumplis ebédemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!