Gulyásleves zöldség illetve krumpli nélkül rossz ízű? illetve furcsa?
Figyelt kérdés
2023. nov. 28. 10:30
1/28 anonim válasza:
Nos, a gulyáslevesben a zöldségek és a krumplin kivul- ami uyge szintén zöldség...- csak marhahus és fűszerek vannak, tehát gulyásleves biztosan nem lesz belole
2/28 anonim válasza:
Nyilván kell bele. A hús és a hagyma mellett a zöldség adja még a sűrűségét ...
3/28 anonim válasza:
Azt hívják csak simán gulyásnak. Én kifejezetten szoktam főzni bográcsban. Nem teszek bele csak hagymát, pirospaprikát, sót meg marhahúst. Nagyon finom tud lenni.
4/28 anonim válasza:
Nemtom, a rántott csirke rossz panir nélkül? Vagy a gombás rántotta gomba nélkül? Vagy a túrós tészta túró nélkül?
5/28 anonim válasza:
Nem látom értelmét, a zöldségtől lesz egészséges.
6/28 anonim válasza:
"a zöldségtől lesz egészséges"
LoooL
7/28 anonim válasza:
Ez így nagyjából az osztrák vagy bécsi gulyás receptje.
8/28 anonim válasza:
Anelkul fuszeres vizben allo hus. Nekem annyira nem.lenne finom. Akkor mar.legyen sult fuszeres hus, viz nelkul
9/28 anonim válasza:
Akkor az nem gulyás, hanem főtt hús.
10/28 E-Zsolesz válasza:
6: Ez nem volt lol. Ha neked az, akkor te vagy lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!