Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért télen szokás disznót vágni?

Miért télen szokás disznót vágni?

Figyelt kérdés

júl. 20. 16:59
1 2
 11/11 Senior Séf ***** válasza:
100%
Fäsza lett volna 30 fokban perzselni a disznót, fél napokat állni a zsírsütő kondér mellett, abalevet főzni, na és persze egyfolytában hajkurászni a legyeket, darazsakat.
júl. 21. 23:33
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!