Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miket csomagoltok a gyereketek...

Miket csomagoltok a gyereketeknek suliba enni?

Figyelt kérdés
Kezdek kifogyni az ötletekből.
jan. 15. 06:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%

Szendvics, zöldség. Ezt vittem suliba 12 évig. Így is lett 3 diplomám és egészséges párkapcsolatom. Nem kell semmi más.

Amúgy volt még amerikai palacsinta dobozban, lekvárral meg néha zabkása vagy rizskása de az már egyetem alatt.

jan. 15. 07:43
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Különleges ötletek nem kellenek, szendvics - a benne lévöket lehet variálni, ez tökéletesen elég.
jan. 15. 08:27
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Nincs gyerekem, de én mindig szendvicset vittem suliba, nem kellettek nagyon “ötletek”.
jan. 15. 09:49
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

Szendvicset, változó feltéttel (sonka, szalámi, sajt, tojás, lekvár, nutella) a sósakba szoktam tenni valamilyen zöldséget is paprika, saláta, retek, ha semmi friss nincs itthon, csemege uborkát)

Az alap zsemle, kenyér, vagy tortilla, mikor mi van itthon.

Gyümölcs, ha nincs itthon, akkor gyümölcspüré vagy valamilyen szelet (tej, zab, müzli, túrórudi, joghurt)

jan. 15. 10:12
 5/13 anonim ***** válasza:
24%
Kapnak ott mindent, van kenyér (néha nutellás is), tej, joghurt, alma. Meg persze ebéd. Ezen felül mi kellene még?
jan. 15. 10:18
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
#5 Általános iskola alsó tagozatban igen, utána már csak ebédet kapnak.
jan. 15. 10:22
 7/13 A kérdező kommentje:

Nálunk alsó tagozatban is csak ebéd volt meg uzsonna.

Mostmár nem is menzás, úgyhogy míg haza nem ér addig kell az étel.

jan. 15. 10:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem kerdezed meg a gyerekedtől, mit szeretne vinni?
jan. 15. 14:54
 9/13 anonim ***** válasza:
69%

Alap a szendvics a másik változó.

Croissant, Fornetti, nutellás édes kifli pl

jan. 15. 15:25
 10/13 Noren1989 ***** válasza:
100%
Eddig háromszög-szendvicseket csináltam, kettő fért fixen az ozsonnás dobozba. A tetejébe még ment zöldség, alma, illetve, ha tudtam, h edzéses nap lesz, akkor még egy grátisz túrórudni.
jan. 16. 09:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!