Füstölés előtt mennyi ideig kell sóban állnia a húsnak?
Figyelt kérdés
ma 06:54
1/2 anonim válasza:
Attól is függ, hogy milyen/mekkora darab húsokról van szó, illetve, hogy csak sózni fogod, vagy még pácolod is. Ja, és hogy mennyire szeretitek sósan.
Nálam viszonylag vékony húsok (nyelv, oldalas, karaj) 10 napig álltak a sóban, majd felöntöttem a páclével, amiben még egy hetet álltak.
Ezután 3x lett alágyújtva a füstölőben. Jók lettek.
2/2 anonim válasza:
Nálunk két,két és fél hét.
Szalonna plusz sonka.Nsponta forgatva locsolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!