Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Füstölés előtt mennyi ideig...

Füstölés előtt mennyi ideig kell sóban állnia a húsnak?

Figyelt kérdés
ma 06:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy milyen/mekkora darab húsokról van szó, illetve, hogy csak sózni fogod, vagy még pácolod is. Ja, és hogy mennyire szeretitek sósan.

Nálam viszonylag vékony húsok (nyelv, oldalas, karaj) 10 napig álltak a sóban, majd felöntöttem a páclével, amiben még egy hetet álltak.

Ezután 3x lett alágyújtva a füstölőben. Jók lettek.

ma 07:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk két,két és fél hét.

Szalonna plusz sonka.Nsponta forgatva locsolva

ma 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!