Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Füstölni való szalonnát...

Füstölni való szalonnát hogyan kell sózni?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt sóztam le és most forgattam át. Olyan kérdésem lenne, hogy ami levet kiengedett magából azt le kell önteni, vagy vagy maradjon benne? Az alsó szalonnát körülbelül félig áll a lében.

tegnapelőtt 10:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért is kell forgatni, hogy a sós lé mindenhol átjárja, enélkül nem lesz jó, nehogy kiöntsd. Megforgatod a húsokat, az alsók kerüljenek felülre, és lassan ráöntögeted a kifolyt sós levet, ezt természetesen tösször meg kell ismételni.
tegnapelőtt 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget
tegnap 09:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Levét ne öntsd le,ezzel is szokták locsolni aztán húzd rá vissza a maradék sót
ma 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!