Füstölt oldalas-porc megromolhat? Épp most vágtam fel, és belül zöldes “szivárványos” néhol. Szaga normális. Nem szoktam sűrűn füstölt hússal főzni, fogalmam sincs, hogy most ez lenne a zöld penész? Köszi, ha tudsz segíteni.
júl. 13. 13:40
1/7 anonim válasza:
Semmi baja.
A só kiszorítja a sejtekből a vizet, a füsttől a külső részen lehet sárga elszíneződés, de telje4sen rendben van.
4/7 anonim válasza:
Teljesen normális, persze meg tud romlani ha gyorspácolt,de ez rendben van.
5/7 A nagy Levin válasza:
Én nem látok semmi rendelleneset rajta. Ez a “szivárványos” szín természetes.
7/7 anonim válasza:
Csak én nem látok zöld színt a képeken?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!