Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Füstölt oldalas-porc megromolh...

Füstölt oldalas-porc megromolhat? Épp most vágtam fel, és belül zöldes “szivárványos” néhol. Szaga normális. Nem szoktam sűrűn füstölt hússal főzni, fogalmam sincs, hogy most ez lenne a zöld penész? Köszi, ha tudsz segíteni.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]



júl. 13. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baja.

A só kiszorítja a sejtekből a vizet, a füsttől a külső részen lehet sárga elszíneződés, de telje4sen rendben van.

júl. 13. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs baja.
júl. 13. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó az! Jó étvágyat hozzá.
júl. 13. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, persze meg tud romlani ha gyorspácolt,de ez rendben van.
júl. 13. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A nagy Levin ***** válasza:
Én nem látok semmi rendelleneset rajta. Ez a “szivárványos” szín természetes.
júl. 13. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Mér ne romolhatna meg...?
júl. 13. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak én nem látok zöld színt a képeken?
júl. 14. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!