Normális így a narancshéj?
Lereszelve olyan, mint a répapüré - ilyen narancssárga takony, ez ilyen vagy valami nem jó?
Azt hittem olyan lesz kb mint amikor sajtot reszel az ember..
Kb. a sajt és a takony közt, majdnem félúton kéne lennie.
Azt mondanám első tippre, hogy a sajtot olyan 38 kötőjel 42 % -ban elhagyva a takony felé vezető minószi útvesztő kereszteződéseiben mellékvágányra terelve, magára ölthet némi takony jelleget,
(amennyiben a takony, egy kezdeti fázisú vizesebb, alacsonyabb konzisztenciájú matéria, és nem a kései halványzöldes majdnemvégtelenignyúló állagot feltételez)
ezzel együtt bíztatlak, hogy lényegi törekvésedet az elképzelt ízharmónia irányában ez a kisdedi felismerés csöppet se gátolja, engedd át magadon az átélt élményeket, és formáld katarzissá a felismerést, hogy főzni nem tudni, hanem merni kell!
Aztán bio narancsra értetted-e a kérdést? Mert a nem bio héja tele van káros cuccal (többek között tiabendazollal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!