Ki a szereti a rózsalekvárt, cukrozott virágszirmot, kandírozott kumquatot vagy narancshéjat?
Figyelt kérdés
Vagy egyéb hasonló természetes, de szokatlan édességet.2012. máj. 16. 15:01
2/11 Tojasleves válasza:
Az akácvirág egyenesen zabálnivaló cukrozás nélkül is.
Valamint a dinnyehéj, kandírozva, mellé étcsoki. fini is az.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket! Mééég! :D
2012. máj. 16. 15:12
4/11 anonim válasza:
almás-lilahagymacsatni fűszerekkel.bár inkább húsok mellé
vagy zsíroskenyérhez is finom.(édes-savanyú-fűszeres)
narancshéjat is szoktam szirupban befőzni.
5/11 anonim válasza:
az akác és bodzavirág alaposan lemosva leszárítva, palacsintatésztába belemártva, forró olajban kisütve, porcukrozva isteni finom.
6/11 anonim válasza:
tökből "ananászbefőtt". tégyleg nagyon finom.
7/11 anonim válasza:
Zolddio lekvar finom. :)
Rozsat ki nem allhatom.
8/11 anonim válasza:
Ha cukrozott vagy kandírozott, az már nem természetes. Én datolyát, mazsolát almaszirmot vagy szárított körteszeleteket szoktam enni, bár ezekben semmi különleges nincs.
9/11 anonim válasza:
Borlekvár. Eddig csak sajttal próbáltam ki, de nagyon jó :D
10/11 anonim válasza:
Régen lehetett kapni mézbe áztatott diót. Meg most ilyen bio áruházban lehet kapni szeletelt gyömbér "szalámit", (tényleg úgy néz ki :D)
mézes aszalt jojobát meg még jópár ilyen furcsaságot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!