Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyereketek vett már a szájába...

Gyereketek vett már a szájába fűvet, virágszírmot stb? Le is nyelte?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 09:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem is egyszer :)) Persze, figyelek, hogy ne egye meg, de hidd el, néha kivédhetetlen :)) Hacsak nem loholsz állandóan a nyomában... ez meg szinte kivihetetlen és nem is jó a gyereknek... 4 gyerekes
2010. máj. 20. 09:54
 2/12 anonim ***** válasza:

Lányom meztelen csigát is nyelt már le:)

3 gyerekes

2010. máj. 20. 10:12
 3/12 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy kivédhetetlen!!!10 hós kislányom letépett egy darab muskátli szirmot,és már csak azt vettem észre,hogy a szájába van.lehet egy pici darabot lenyelt,ugye nem lesz baja?Tuti lement mert teát is ivott rá.

Írjatok!!!!!!!

2010. máj. 20. 10:13
 4/12 A kérdező kommentje:
meztelen csigát...???mennyi idősen nyelte le?
2010. máj. 20. 10:15
 5/12 anonim ***** válasza:
16 hónapos volt kb:)Vett már be éti csigát is de kiköpte és közölte:nem jó,kemény:)
2010. máj. 20. 10:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy sziromtól nem lesz baja, de a levelek már veszélyesebbek.
2010. máj. 20. 10:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Enyém pitypangot evett a múltkor. 11 hónapos. Egyik pillanatban még a kezében volt, mire visszanéztem, már csak a szárát fogta :) nem lett baja.
2010. máj. 20. 10:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nincs semmi baj, és nem is lesz.

Van egy könyvem: dr Herwig Stopfuchen Mit tegyünk, amíg az orvos megérkezik? A könyv elején taglalja, hogy miből mennyit ehet meg a gyerek, hogy ne legyen baja. A muskátlit az "agálytalanul adható, nem mérgező" felsorolásban találom.

Az én kislányom a fülbevalója hátulját ette meg. Másnap ott ragyogott a pelusban :) Szerencsénk volt.

Üdv: Juliee (29) egy 9 hónapos kislány anyukája

2010. máj. 20. 10:50
 9/12 A kérdező kommentje:

köszönöm nektek a nyugtató szavakat,most már megnyugodtam!!!!!!!!!!

A fülbevalós történet nem semmi,szerencse tényleg,hogy így végződött!!!

Üdv mindenkinek!!!-:)M

2010. máj. 20. 11:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Múltkor párom kint volt a kicsivel (14 hónapos) a kertben, egy picit nem figyelt odaa és kicsi e kuyta táljából szedte ki a tésztát, mondta, hogy hamm és vette be a szájába:-)))
2010. máj. 20. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!