Milyen csomagot adjak a magán tanáromnak?
Figyelt kérdés
10 évvel ezelőtt végbélrákot diagnosztizáltak nála, amiből sikeresen kigyógyult, de néhány ételt azóta nem tud fogyasztani. Még a tanév elején elmondta, hogy miket nem ehet, ha jól emlékszem tejes ételek még mindig nem. Szeretnék neki adni egy "köszönöm" csomagot, amiért éveken keresztül segített felkészülni az órákra és az érettségire. Egy olyan csomagra gondoltam, amiben inkább gyümölcsök, esetleg minden mentes sütemények vannak, meg talán valami kis tárgyra gondoltam. Tudnátok segíteni? Maximum 10-15 ezerre gondoltam.tegnapelőtt 20:17
1/5 anonim válasza:
Narancs, mandarin, alma, ilyesmik jutnak most az eszembe
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez kicsit snassz, bár anno én is hasonlót adtam ha jól emlékszem. Kicsit kreatívabb lenne, ha az érdeklődési körének megfelelő ajándékot adnál pl. ha szeret színházba járni akkor utalványt vagy jegyeket.
4/5 anonim válasza:
Én kerülném az ehető dolgokat emiatt, vagy legalábbis nem arra helyezném a hangsúlyt, hanem a gyümölcs mellé tennék pl: Könyvutalványt, egy szép gravírozott tollat, virágot, kulcstartót, bögrét, képeslapot, noteszt, valami cserepes növényt stb.
5/5 anonim válasza:
Tökéletes amiket írtál egyébként, gyümölcs plusz pár mentes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!