10 évvel ezelőtt végbélrákot diagnosztizáltak nála, amiből sikeresen kigyógyult, de néhány ételt azóta nem tud fogyasztani. Még a tanév elején elmondta, hogy miket nem ehet, ha jól emlékszem tejes ételek még mindig nem. Szeretnék neki adni egy "köszönöm" csomagot, amiért éveken keresztül segített felkészülni az órákra és az érettségire. Egy olyan csomagra gondoltam, amiben inkább gyümölcsök, esetleg minden mentes sütemények vannak, meg talán valami kis tárgyra gondoltam. Tudnátok segíteni? Maximum 10-15 ezerre gondoltam.
Narancs, mandarin, alma, ilyesmik jutnak most az eszembe
jan. 13. 20:29
2/12 anonim válasza:
Gyümölcskosár jó lesz. :)
jan. 13. 21:00
3/12 anonim válasza:
Szerintem ez kicsit snassz, bár anno én is hasonlót adtam ha jól emlékszem. Kicsit kreatívabb lenne, ha az érdeklődési körének megfelelő ajándékot adnál pl. ha szeret színházba járni akkor utalványt vagy jegyeket.
jan. 13. 22:18
4/12 anonim válasza:
Én kerülném az ehető dolgokat emiatt, vagy legalábbis nem arra helyezném a hangsúlyt, hanem a gyümölcs mellé tennék pl: Könyvutalványt, egy szép gravírozott tollat, virágot, kulcstartót, bögrét, képeslapot, noteszt, valami cserepes növényt stb.
jan. 13. 22:28
5/12 anonim válasza:
Tökéletes amiket írtál egyébként, gyümölcs plusz pár mentes dolog.
jan. 14. 08:07
6/12 anonim válasza:
Teát esetleg még tehetsz mellé
jan. 15. 18:24
7/12 anonim válasza:
Csak azt nem értem, miért kell adni köszönöm csomagot a tanároknak.
Ha az orvosoknak nem szabad hálapénzt adni, akkor miért más a tanár? Ráadásul szemrebbenés nélkül kihirdeti, hogy neki mit kellene adni. Visszataszító.
jan. 26. 06:27
8/12 A kérdező kommentje:
#7 Azért akarok neki ilyen csomagot adni, mert éveken keresztül foglalkozott velem, és ráadásul nagyon aranyos is. És mi az, hogy "szemrebbenés nélkül kihirdeti, hogy neki mit kellene adni." Ezt abból szűrted le, hogy elmondta a problémáját? Persze, tanulás helyett inkább elmondja, hogy mit adjak neki 😂
jan. 26. 10:58
9/12 anonim válasza:
8-as: és a bolti pénztárosnak is adsz ajándékot, ha éveken keresztül jársz abba a boltba, és aranyos a pénztáros. Ez még mindig ártatlanabb lenne, mint a tanárnak adott ajándék, ami akarva-akaratlan befolyásolja a gyerekkel való bánásmódot és a gyerek érdemjegyét.
Csak nem buktatok meg olyat, akinek a szüleitől rattan bútort kaptam. Vagy akinek az apja megszerelte a vízvezetékemet.
Erősen erkölcsromboló a gyerekre nézve is. Már gyermekkorban megszokja, hogy a korrupción alapul az élet.
jan. 27. 07:01
10/12 anonim válasza:
Akkor már inkább aszalt gyümölcsöket vennék neki, de három almát meg két narancsot én nem annyira tudnék hova tenni magamban
Vagy esetleg ha tudod milyen könyvet szeretne mostanában, megvehetnéd azt, és az elejébe egy idézet, ami őt juttatja eszedbe
#9 MAGÁNtanárról beszélünk, nincsen szó érdemjegyekről meg vizsgákról
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!