Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Szép kártyára havonta...

A Szép kártyára havonta kapott pénzből szoktatok takarékoskodni vagy "felélitek", és hónapról hónapra éltek belőle ?

Figyelt kérdés
Mennyit kaptok rá ? Rendelgettek belőle vagy tartalékoljátok ?

#rendelés #tartalék #SZÉP Kártya #foodora netpincér foodpanda #mcdonalds kfc burger king #hétvégi étel rendelés
febr. 27. 19:03
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Simán el tudnám költeni, de gyűjtögetem. Lejárat előtt mindenképp el fogom használni, mert nem akarom, hogy 15% adót terheljenek rá. Szerencsére a mostani összegeket jövő márciusig nem terheli adó. Most egész sok van rajta, de színház és koncertjegyeket is erről szoktam venni, azok meg nem olcsók. Mostanában sokat főztem, de sok helyen elfogadják menüs helyen, rendes étteremben, szálláshelyen stb.

Nem lesz gond elkölteni.

márc. 20. 20:47
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

A férjem kap havi 40 ezret rá, ebből hó elején elköltünk 20-25 ezret húsra olyan hentesnél, ahol elfogadják, ebből megvan a havi hús nekünk (van két pici gyerekünk).

A maradékot a helyi Coopban költjük el kenyérre, felvágottra, akciós tejtermékre. Rendelni ritkán szoktunk.

ápr. 25. 10:39
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
összegyűjtöm és 4 havonta elmegyegy belőle egy hosszúhétvégére valamerre
ápr. 25. 14:19
 34/36 anonim ***** válasza:
37%

Kerékpár, szemüveg, kevés étterem.

Sose értettem, hogy nem lehet elkölteni, itt, kis településen két boltban is elfogadják. Mert ahol a blokkon nem a termék neve szerepel, hanem "Gyűjtő1" pl, simán lehetett már régen is fizetni, amikor még volt külön szállás zseb, még azzal is vettem kenyeret meg tejet.

Meg van a face-en Szép Kártya Aktuális Beváltóhelyek nevű csoport, ott egy csomó tipp van.

ápr. 26. 09:08
 35/36 anonim ***** válasza:
31%

Ne legyetek már ennyire élhetetlenek, zsuma.hu

Ha nem találsz az oldalukon neked tetsző terméket, akkor írsz nekik, hogy pl. kinéztél egy hűtőt az emagon, rajtuk keresztül meg tudod venni Szép kártyára.

ápr. 26. 09:14
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha ígyis úgyis kaját rrndelsz akkor teljesen mindegy. Még jobban megéri hamarabb elkölteni.

Én költöm amikor amire lehet. Pl edzőterem, vsgy masszőrnél stb. Nem akarom hogy felgyűljön es rendelni max kéthavonta szoktam és ott se mindig lehet használni

ápr. 26. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!