Milyen élelmiszereket, alapanyagokat szoktatok lefagyasztani?
Kenyeret, pékárut frissen fagyasztok. Ha elöl hagyom kiolvadni, olyan minr újkorában. Ha mikróval, akkor hamar szárad de frissen jó.
Én kb minden fagyasztok krumplin, gombán, főtt gabonákon és még pár magas víztartalmú dolgon kívül. Zöldségalaplé, lecsóalap, kisült húsok, raguk, tokányok, gyümölcs (ez már csak turmixba megy), halászlé
Friss kenyeret, mert ugyanolyan friss, ropogós kívül, puha belül, mint újkorában, minden napra friss jut, nem kell szikkadó kenyeret enni.
Nyers húst.
Friss élesztőt.
Petrezselyemzöldet leveshez összecsomózva, mosott+pucolt paprikaszeleteket, káposztalevelet, karalábédarabot gyökérzöldséget, ha nincs sok időm húslevest főzni, bár a répa jobb frissen.
Készételt, ha túl sok lett + pl.lecsó.
Reszelt almát.
Dióbelet.
nem is tudtam, hogy élesztőt is lehet fagyasztani :O
nem pusztul el a gomba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!