A Szép kártyára havonta kapott pénzből szoktatok takarékoskodni vagy "felélitek", és hónapról hónapra éltek belőle ?
Én havi 22500-at kapok rá, és általában hétvégente szoktam rendelni gyorséttermekből vagy pizzériákból .
De most azon gondolkodom, hogy nem nyúlok hozzá, hanem megvárom az év végét vele és majd akkor rendelek kaját :)
Ti hogy szoktátok csinálni ?
Nettó 34e Ft kapok, de jelenleg nem igazán tudom elkölteni, mert átlagosan csak heti egyszer rendelek. Csak azért meg nem rendelek, hogy elköltsem. Így halmozódik, de időről időre jön valami lehetőség arra, hogy elköltsem.
No meg, lehet idén is elkölthetővé teszik majd valamikor a boltokban, hogy pörgessék a fogyasztást. Nem lepődnék meg.
3-as válaszoló, hogy hogy csak 4500-at kapsz rá ? Hol dolgozol ?
Mondjuk van ahol semmit nem adnak ... De ez akkor is nagyon kevés sajnos .
Én az első munkahelyemen kb. 5 éve 10 ezret kaptam, ami már akkor is kevés volt. Rendelésre használtam és apám SZÉP kártyájához volt társkártyám arról is ételt rendeltem.
Haverom szép összeget kap amiből lehet takarékoskodni is, ők étteremben szokták használni és esetleg amire engedik.
Most kezdek egy új munkahelyen ahol elvileg lesz, szerintem maradok az étel rendelésnél majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!