A Szép kártyára havonta kapott pénzből szoktatok takarékoskodni vagy "felélitek", és hónapról hónapra éltek belőle ?
Ez már nekem is eszembe jutott, de mindenki csak ígérgeti hogy majd szól ha olyasmi helyre menne…
#21 ennyire nem tudod mire elkölteni?
Éttermek, hentes, sok helyen táplálék kiegészítőkre is elfogadják. Szállás, belépők kifizetése? Sehova nem jársz ahol el tudnád költeni?
Étterembe nem járok, henteshez se (nem eszek húst), táplálékkiegészítőt nem szedek. Belépőre nem fogadják el mindenhol, nyáron megyek Budapest Parkba koncertre de nem lehetett szép kártyàra venni. Szállás meg…. tavaly csakis azért nyaraltunk belföldön hogy költhessem, egy hetet ültünk a szálláson tizenpár fokos esőben, többet inkább nem nyaralunk magyarországon az tuti.
Nem rendelek, egyetlen kajálda van ami szállít ki hozzánk, de ott egyrészt nem fogadnak el szépkártyát, másrészt meg nem is annyira jó kaját küldenek 2-3 óra alatt. Inkább főzök akkor már.
Nekem van egy csomó szabadidős hobbim amire nem költhetem mert a miniszterek szerint(??) az nem szabadidő. :D (pl könyvek, videojátékok, fotós felszerelés, bizonyos koncertek, filmek, stb..)
Miért központilag van szabályozva hogy mi lehet szabadidős elfoglaltság????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!