Hogy lehet megenni a rántott csirkecombot?
Figyelt kérdés
Mármint nem féltek, hogy nyers marad a panír alatt?jan. 29. 18:24
1/17 anonim válasza:
Nem, meg kell sütni rendesen. Nekem még soha nem maradt nyers.
De ha nagyon félsz, akkor elöször csontozd ki, utána panírozd, akkor garantáltan átsül.
2/17 anonim válasza:
Én általában krumplival vagy rizzsel szoktam, de szendvicsbe is isteni.
3/17 anonim válasza:
Anyám meg a feleségem is meg szokta főzni és utána rántja ki.
Amúgy egy kalap szart kaja, legjobb a rántott csirkemell.
4/17 anonim válasza:
Nem értem a problémát... Megsütöd, kiveszed az olajból, felvágod, ha látod, hogy véres akkor visszateszed és sütöd tovább. Konkrétan ennyi.
5/17 anonim válasza:
Akkor van esély erre, ha túl forró az olaj, ezt kell megelőzni. Amúgy nem szeretem a csirkecombot túlzottan.
6/17 anonim válasza:
Én csontig beszoktam vágni egy helyen és lassan sütöm, így teljesen átsül, nem marad nyers.
7/17 anonim válasza:
A számmal eszem, és nem félek a nyersségtől. Ha te félsz ettől, akkor előfőzheted.
8/17 NTBS válasza:
Én késsel villával szoktam.
De ízlés és pofon.
9/17 anonim válasza:
A nagyanyám is előfőzte, pedig kiváló háziasszony volt. Rántani a kisméretű comb való (18 deka), nem a 30 dekás tyúk.
10/17 anonim válasza:
Nem vagyok szakács, de szerintem az előfőzéssel kifolyik belőle minden a vízbe, akkor már inkább sütőbe kéne tenni előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!