Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A ma este megvett csirkecombot...

A ma este megvett csirkecombot ha kedden délután akarom kirántani rántott csirkecombnak, akkor be kell tenni a fagyasztóba?

Figyelt kérdés

Nem fagyasztott csirkecombot vettem, elég jól hűt legmagasabb fokozaton a hűtő, kicsit meg is fagy benne a kaja, ha felveszem legmagasabbra.

Nem fog megromlani benne? Vagy inkább rakjam be a fagyasztóba még kedd délutánig?


2010. okt. 24. 22:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szia. Én nem raknám be, csak nyáron. Én csirkemellet vettem, és 3 napig volt a hűtőmben alul (a zöldséges fiókban) és ma csináltam meg, semmi baja sem volt :)
2010. okt. 24. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha nem nylonban hagyod nem lesz baja.
2010. okt. 24. 22:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:

Mivel nem tudhatod mennyit állt amíg megvetted, majd kedden kiderül jól csináltad e.

Mivel szombaton nem lehetett dolgozni pénteken vagy csütörtökön vághatták a csirkét. Kedd délutánra 4,5-5,5 napos lesz a comb.

2010. okt. 25. 00:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
Keddig tuti eláll s nem romlik meg!!Ha csomagolt tálcás volt,akkor ált. 2 napig eláll azt szokták ráirni szav. határidőként!
2010. okt. 25. 01:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:

"2 napig eláll"


Ja csak péntektől keddig az nem két nap.

2010. okt. 25. 02:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
én betenném
2010. okt. 25. 05:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi mindig betesszük a fagyóba, semmi baja nem lesz :) És nem is rizikós akkor, hogy megromlik-e vagy sem :)
2010. okt. 25. 06:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:

szia! ha én is pénteken veszek friss húst és vasárnap akarom megcsinálni, nem teszem a fagyasztóba.a hűtő hátsó falához nyomom, és tényleg sokszor oda is fagy.

üdv.

2010. okt. 25. 07:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
Én besóznám ,leöblités után. A szárnyas hust be lehet előre sózni , szemben a sertés, és marha hussal, amit nem szabad, mert a só elvonja a nedvességet, és a hus kemény lesz sütéskor. A só tartósit, tehát nem kell lefagyasztani a combokat akár több napig sem.
2010. okt. 25. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem raktam még be a fagyasztóba, de félek, mondjuk nincsen nyár, hogy megromoljon, szerintem.

Szerintetek?

2010. okt. 25. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!