Egyetlen egy csirkecombot hogyan süssek ki olajtakarékosan?
Figyelt kérdés
Lehetőleg főzőégőn.
Kerestem volna olyan serpenyőt ami kis átmérővel bír, de nem találtam. Van ehhez valamilyen speciális kis edény ami alá alá lehet gyújtani?
2023. júl. 6. 10:56
1/20 anonim válasza:
Zsírban...Akkor egy csepp étolaj sem kell hozzá.
2/20 A kérdező kommentje:
De pontosan mégis hogyan? Serpenyőben?
2023. júl. 6. 11:26
3/20 A kérdező kommentje:
És rántani szeretném feltétlenül
2023. júl. 6. 11:26
4/20 anonim válasza:
Rántani nem lehet olajtakarékosan serpenyőben. De szerintem csontold ki, vágd ketté, utána panírozd. Az két szelet lesz. De ahhoz is bő olaj kell, ha nem sütőben sütöd.
5/20 anonim válasza:
Mi is okoz most itt gondot neked?
6/20 harebell válasza:
Ha rántani szeretnéd, ahhoz azért kell némi olaj, bár nem feltétlenül kell bő olajban, de kb a felét lepje el. De nem muszáj serpenyőben, lehet lábasban is, ha abból van kisebb.
7/20 anonim válasza:
Tedd egy kisebb lábasba, amibe épp belefér
8/20 anonim válasza:
Tedd bele teflonos serpenyőbe aminek van teteje. Önts alá pici vizet fűszerezzed. Fedd le és és amikor megpuhult vedd le a tetejét és piríthatod.
9/20 anonim válasza:
8 a ránást meg csinálja meg külön lábosba, egye mellé, így rántott csirkecomb lesz mire összekeveredik?
10/20 anonim válasza:
Ki lehet sütni kevés olajon is.Filézd ki előtte úgy biztos atsül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!