Olajat vagy a zsírt részesítitek előnyben?
Figyelt kérdés
Mindegy, hogy melyik az egészségesebb vagy a károsabb, mert erről bármeddig lehet vitázni.
A kérdés az, hogy melyiket preferálod jobban.
tegnap 10:02
A kérdező szavazást indított:
Étolaj
Zsír
Kókuszzsír
Olívaolaj
16 szavazat
1/5 anonim válasza:
Erre nehéz mit írni. Étolajban sütöm a krumplit, rántott húst. Ételek alapjába zsírt használok (sokszor tyúk, csirke, kacsa, vagy libazsírt). Salátákra - néha pirítósra is - természetesen olivaolajat locsolok. Kókuszzsírt már próbáltam, nem nagyon jött be.
2/5 anonim válasza:
Kb. én is így vagyok, mint az első. Attól függ, hogy mihez. Mindenhez mást. Ha bő zsiradékban kell sütni, akkor étolaj. Ha salátára, pirítósra kell, akkor oliva. Sütéshez sütőmargarin vagy vaj. Szendvicshez, néhány ételhez, pl. halakhoz vaj.
Kókusz nekem sem jött be. Fura utóíze lett utána a rántott húsnak.
3/5 anonim válasza:
Napraforgó olajban sütök, zsírral főzök. Az olívaolajnak utálom az ízét, salátára használok néha tökmagolajat.
4/5 anonim válasza:
Leginkább olaj de szoktam zsírt is használni.
Sültekhez, pörkölthöz
5/5 anonim válasza:
Félretéve az egészségesség/károsság kérdését, nekem zsírban sütve ízlik jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!