Ebédre elengedhetetlen a leves vagy nem fontos?
Figyelt kérdés
Számomra nem ebéd az ebéd leves nélkül. Kíváncsi vagyok, hányan gondolják még így, és ki az akinek nem fontos/nem kell egyáltalán.
Érdekel merre billen a mérleg (sejtem amúgy), így csak ez a két opció közül lehet választani.
2023. dec. 13. 11:43
32/38 NTBS válasza:
Szerintem fontos és egészséges is! De mindenki másképp csinálja.
33/38 anonim válasza:
1es étvágyat csinál a leves?
Egy tányér leves után már megse birom enni a másodikat..
34/38 anonim válasza:
Nem igazán szoktam levest plusz főételt készíteni. Vagy ez, vagy az, de ha leves, akkor olyan tartalmas, hogy megteszi főételnek. Pl. erdélyi raguleves, gulyás, palócleves, babgulyás. Ezekbe mindent belapakolok, ami belefér a lábosba, és tészta is jár hozzá.
36/38 anonim válasza:
Nem mindig, de heti 1-2 alkalommal jöhet. Pláne télen
38/38 anonim válasza:
Eleve elég kevés kalóriát és kis mennyisegű kaját ehetek alacsony lányként. Egy ebédem kb 450 kcal. Ami kb fél pphár főtt rizs, valami hús egy szelet meg zöldseg. Ha ennék levest is akkor ennél még kevesebb lenne.
Szóval nekem vagy az van hogy leves, 2-3 ora szunet es foetel vagy az hogy csak foetel. A harmadik opcio hogy csak levest eszem. De akkor az tartalmas pl tarkonyos csirkeragu vsgy gulyás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!