Ebédre elengedhetetlen a leves vagy nem fontos?
Számomra nem ebéd az ebéd leves nélkül. Kíváncsi vagyok, hányan gondolják még így, és ki az akinek nem fontos/nem kell egyáltalán.
Érdekel merre billen a mérleg (sejtem amúgy), így csak ez a két opció közül lehet választani.
Évente 2x eszek levest, karácsonykor és húsvétkor a párom mamájánál, abból is csak a tészte+lé részt 🤷♀️
Mást nem is ennék meg
Nekem nem fontos. Én általában csak hetvégen eszem levest. Munkában hétköznap csak egy adag főetelt szoktam.
Ma épp chilis bab.
Nekem mindig kicsit fura volt ez a leves és második dolog, nálunk sosem volt, hanem 1 féle kaja és az az ebéd. Ha leves volt, akkor csak a leves volt. Anno amikor ovis lettem, azt hittem, hogy ebédkor azért van 2 kaja, hogy lehessen választani :D
A levessel nekem annyi problémám van, hogy nem lakok jól vele, megeszem, oké meleg meg finom de fél óra múlva kopog a szemem. Ha másodikkal együtt van, főleg amikor muszáj volt a levest enni elsőként, akkor meg "elvette a helyet" a rendes kajától és megint csak hamarabb éhes voltam utána. Egy rendes adag második nekem bőven jó, feleslegesnek érzem pluszba a levest. Azt csak akkor eszek, ha pl. hideg van és hazaérve jól esne valami meleg, mielőtt eszek valami normálisat de akkor tudom, hogy max fél óra a leves hatása, utána enni kell "rendes kaját".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!