Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ebédre elengedhetetlen a...

Ebédre elengedhetetlen a leves vagy nem fontos?

Figyelt kérdés

Számomra nem ebéd az ebéd leves nélkül. Kíváncsi vagyok, hányan gondolják még így, és ki az akinek nem fontos/nem kell egyáltalán.

Érdekel merre billen a mérleg (sejtem amúgy), így csak ez a két opció közül lehet választani.

2023. dec. 13. 11:43
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
3%
Nélkülözhetetlen, aki nem eszik levest meghal.
2023. dec. 13. 13:37
 12/38 anonim ***** válasza:
87%
Magyarországon már kiment a divatból a leves mint előétel.
2023. dec. 13. 13:58
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan az a bajom, mint a 10-esnek, normálisan enni nem tudok leves után, ellenben egy óra múlva meg már éhes vagyok. Ki nem állhatom a levesek többségét eleve, amiket meg szeretek, azokat magában eszem általában.
2023. dec. 13. 14:16
 14/38 anonim ***** válasza:
75%

Ez tipikus magyar szokás, világ nagy részén az emberek nem esznek levest ÉS másvalamit, csak igen ritkán.

A leves a normál kaja elött rossz szokás, csak tele lesz a gyomor folyadékkal, ami az emésztést rontja, és elfogja a helyet az értelmes élelmiszerek elöl.

2023. dec. 13. 14:36
 15/38 anonim ***** válasza:
73%
11# vagy óvónéni '95-ből, vagy nagymama, vagy troll.
2023. dec. 13. 14:41
 16/38 anonim ***** válasza:
73%

Van, akinek elengedhetetlen a leves, van, akinek mellékes (vagy van, vagy nincs, mindegy, akár el is maradhat), és van, aki utálja.

Én ősszel, télen nagyon szeretem a meleg leveseket, de tavasztól kezdődően egész nyáron, ha tehetném, csak gyümölcslevest ennék.

A legmelegebb nyári napokon napközben csak gyümölcslevest bírok enni, estére csúszik le valami más.

De ez teljesen egyéni. Nincs olyan erre a kérdésre, hogy egyetlen egy helyes válasz létezzen. Kinek a pap, kinek a papné (kinek meg a pap szakácsnéje).

2023. dec. 13. 14:42
 17/38 anonim ***** válasza:
87%

Eleve este eszünk fött ételt, mert ilyenkor tudunk fõzni.

De szeretem a levest, mert átmelegít, de ha nincs, az se baj. Teával kb ugyanazt éri el az ember, mind hidratálni, mind átmelegedni.

2023. dec. 13. 15:18
 18/38 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk a vacsora a főétkezés, ebédre szendvicset szoktunk enni. Évente pár alkalommal van leves, nagyon jól meg vagyunk nelkule
2023. dec. 13. 17:10
 19/38 anonim ***** válasza:
58%

Nem szeretem, és nem eszem, pont azért, mert feleslegesen telít.

Megeszek egy tányér levest, fixen nem kívánom a másodikat, de egyóra múlva meg éhen döglök, mert a víz már addigra kimegy :D

Szerintem rhadt felesleges fogás - kivéve a gulyás, babgulyás, mert az főétel.

2023. dec. 13. 17:59
 20/38 anonim ***** válasza:
45%
Utálom majdnem az összes fajta levest, van 4 fajta amit szeretek, de azokat is maximum évente 1x. Ha valahol csak levest lehetne kapni, akkor inkább nem ennék semmit.
2023. dec. 13. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!