Mit csinálok rosszul?
Már másodszor fordult elő... idegbajt kapok!
Vettem 250 ml-es habtejszínt (zacskós). Hideg volt, felvertem, egy jó ideig folyt, aztán meg túrós állagú lett, teljesen kihagyva a "hab" -fázist. Régebben mindig sikerült. :-(
Túl nagy fordulaton vertem? Vagy mi lehetett a baj?
a tejszínnek felverés előtt nagyon hidegnek kell lennie, ha túlvered vaj lesz
habfixáló nélkül nem lesz egy mai 3.8% os tejszínből valódi hab
Köszönöm mindenkinek.
1 napig volt a hűtőben, nem járt le a szavideje. Nem volt olyan pillanat, amikor azt mondhattam volna, hogy most már jó, és aztán még tovább vertem volna. Mint írtam, kihagyta a "hab" állagot. Folyékonyból egyből túrós lett.
Én is használok Hulala-t, bár eddig csak sütéshez próbáltam, de azt hiszem, nem is fogok mostantól másikkal próbálkozni.
Még egyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!