Nem tudok részeg lenni, mit csinálok rosszul?
Én is ugyan így vagyok:S:S:S
Nő 166 cm és 67 kg körül.Mióta nem iszok sürűn hamar beállok,vagy elálmosodok:S:S: és ez idegesítő!!!!!!!!4
a csaj vagyok,tök mind1 mit iszok mostanság mindentől hamar beállokXDXD
lehet azért mert 9 hónapig nem ittam:D:D na majd most belehúzok:)
Mindenki másképp reagál az alkoholra, nem vagyunk egyformák!... :-))
Az egyik ember hamar becsíp és ilyenkor riheg-röhög, kóvályog, beszédesebb lesz...
A másik ember búskomorrá válik, potyognak a könnyei, teljes letargiába zuhan...
A harmadik szótlanná válik, csak néz ki bambán a fejéből...
Van, akinek már kicsi alkohol is megárt, a másikon 1 liter pálinka sem látszik meg!...
Az én férjem is olyan típus, hogy bármennyit képes inni, nem lesz tőle kábult, kicsit sem szédül, meg sem látszik rajta!!! Ha túl sokat iszik, akkor maximum kihányja (eddig ha 2x láttam ital miatt hányni)...
Viszont egyszer valaki nagyon berúgatta : összekevert pancs itallal kínálta meg, férjem meg lehúzta (rumba lehetett valami még belekeverve)...
No, ekkor egyszer láttam részegen, iszonyatosan hányt és másnap nagyon rosszul volt!...
Az is baj volt, hogy éhgyomorra itta, ilyenkor hamarabb be lehet rúgni.
Örülj neki, hogy ilyen típus vagy!!!
Lehet, a kábulatban nincs részed, viszont veled soha nem történhet meg, hogy 1-2 pohár után nem tudod, mi történik veled...
Ennek még sokszor örülni fogsz az életedben!...
mocskos részeg disznó akarsz lenni? nah szép már itt tart a világ h már minden kis 15-16 éves az akar lenni -.-"
tudod egyáltalán h milyen káors az? főleg ha te direkt akarsz bepiálni meg berugni...
vidámak?? felszabadultak?? szomszédunk egy alkoholista és állandóan kéreget pénzt, mert elissza amit a fia kemény munkával összeszedett...
te is olyan akarsz lenni? ha? kéregető? elhanyagolt? undorító? büdös?
ne is akarj olyan lenni? hányni akarsz? ki akarsz száradni tőle? kórházba akarsz menni? meg akarsz hamar halni?
gondolkodj el ezen előbb utána cselekedj!!!
na szevasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!