Miert fut ossze mindig az eresztek a levesbe? Tejfolesen szeretnem de osszefut mindig mit csinalok rosszul?
Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 13:36
1/5 anonim válasza:
Alkalmazd a hőkiegyenlitést! A tejfölt keverd el egy merőkanálnyi forró levessel és igy öntsd kevergetés mellett a többi leveshez!
2/5 A kérdező kommentje:
A nagy baj az hogy ugy csinaltam megis ossze futott,de ez mindig.
2011. márc. 26. 13:49
3/5 anonim válasza:
Mielött a hőkiegyenlítést csinálod egy tálba keverd ki simára a tejfölt, és utána hő kiegyenlítés, és úgy a levesbe.
De ezek szerint te a sűrítést hívod eresztéknek?
4/5 anonim válasza:
Házi tejfölt használj,vagy főzőtejszínt. Az nem fog összefutni. A bolti tejföl inkább aludttej,mint tejföl.
5/5 anonim válasza:
Ne zsirszegény tejfölt használj, mert az megy össze. Inkább kevesebbet tegyél bele, (ha zsirt akarsz spórólni) de legalább 20%-os legyen, akkor nem csapódik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!