Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az amit egyáltalán nem...

Mi az amit egyáltalán nem vesztek meg mióta ilyen ökör árak vannak?

Figyelt kérdés
Nekem pl csirkemell, sajt
2022. nov. 11. 08:16
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

A gyümölcsből visszavettem, nem mondom, hogy nem veszem meg, de már inkább csak a gyerekeknek.

Egy kiló banán 5-700 ft, 1 kg narancs 7-800 ft, hogy a többiről nem is beszéljünk. Az enyémek meg imádják a gyümölcsöt, nekik megveszem, de basszus, ha még én is nekiállnék, nem tudom, mennyi költenek csak gyümölcsre.... :/

A kertbe ültettem is gyümölcsfákat meg cserjéket, de picik még sajnos.

2022. nov. 22. 09:51
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

Jó, ezek az alapélelmiszerek nem arról szólnak hogt hű de egészséges légy, hanem hogy be halj éhen.

Persze, sokan élenek úgy, hogy nem vesznek olajat meg lisztet, ha megengedheted magadnak, örülök, de akkor ez az árstopp még nem rólad szól.

Azok akik most tényleg vegetálnak, ők nem azért veszik ezeket mert szeretik, hanem mert ez van, és végül is akad benne szénhidrát, fehérje, meg zsiradék és nagyjából jól lehet lakni.

Én személy szerint ennyire még nem állok rosszul, ettől még nem áll feljebb, mert pontosan tudom, hogy az emberek 95% közelebb áll a totális 0hoz mint a meggagzdagodáshoz, és bármennyim is van a bankban, megvan rá az esély, hogy pár hét múlva semmit nem ér.

Szóval inkább arra koncentráltam, hogy alap dolgok legyenek itthon, amivel ki lehet húzni sokáig ha kell.

Ez bizony a krumpli, a liszt, a rizs, a tészta. A többi igazából csak élvezeti cikk, valahogy csak túléljük ezt a telet.

2022. dec. 1. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!