Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az amit egyáltalán nem...

Mi az amit egyáltalán nem vesztek meg mióta ilyen ökör árak vannak?

Figyelt kérdés
Nekem pl csirkemell, sajt
2022. nov. 11. 08:16
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
80%
Tej
2022. nov. 11. 08:17
 2/42 anonim ***** válasza:
85%
Amit korábban vettem, azt most is.
2022. nov. 11. 08:22
 3/42 anonim ***** válasza:
85%

Így Márton napján?

Libamáj

2022. nov. 11. 08:32
 4/42 anonim ***** válasza:
85%

A csirkemell pont ugynaanniyba kerul mint elotte.

Nekem nincs ilyen. Sok sutit sutok es talan annyi hkgy ahol lehet vaj helyett margarint hasznalok. Ezen kivul minden a regi

2022. nov. 11. 08:51
 5/42 anonim ***** válasza:
94%
Megveszunk mindent, amit ezelott is, csak vasarlas kozbe mostmar sokat ‘bazdm*g’-olok.
2022. nov. 11. 09:07
 6/42 anonim ***** válasza:
73%
Nincs ilyen, megveszek mindent amit korábban.
2022. nov. 11. 09:08
 7/42 anonim ***** válasza:
97%

Nagyjából mindent megveszek, amit eddig, mert csak azt vásároltam màr évek óta, amit muszàj.

Keresem az olcsóbb termékeket, amit tudom, hogy bóvlibb, de ez van.

2022. nov. 11. 09:09
 8/42 anonim ***** válasza:
39%
Mindent megveszek, amit eddig. Miért ne vennék azért sajtot, mert 300 ft helyett 500 ft? Dolgozom, van fizetésem
2022. nov. 11. 09:11
 9/42 anonim ***** válasza:
85%

Jobban figyelem az akciókat és az árakat vásárlásnál, de ezt leszámítva nem nagyon van olyan, amit előtte igen, most meg egyáltalán nem veszek.

Üdítőből jóval kevesebbet fogyasztunk, és jobban figyelünk a pazarlás elkerülésére is. Utóbbi elsősorban a pékáruk esetében volt nálunk magas.

2022. nov. 11. 09:19
 10/42 anonim ***** válasza:
97%

Mimdennek nagyon megnézem az árát, inkább akkor veszek, ha akciós. Korábban nem foglalkoztam ilyesmivel, nem gyűjtöttem pontokat, nem voltak appjaim, nem kuponoztam. Most minden bolt appja le van töltve, bújom az akciós újságokat, figyelem a kuponokat.

Nem igazán veszek sajtot, max ha adott ételbe fontos. Nem veszünk chipset, üdítőt, nincs otthon mindig vödrös tejföl, felvágottból nem veszek fekete erdei sonkát, csak karajt, szalámiból is az olcsóbbat.

Egyetlen jó dolog van ebben... Sokkal kevesebbet pazarlunk. Figyelek, hogy olyan mennyiséget vegyek, ami el is fogy.

2022. nov. 11. 09:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!