Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az amit egyáltalán nem...

Mi az amit egyáltalán nem vesztek meg mióta ilyen ökör árak vannak?

Figyelt kérdés
Nekem pl csirkemell, sajt
2022. nov. 11. 08:16
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Vaj.
2022. nov. 11. 11:18
 32/42 anonim ***** válasza:
76%
Akkor nálad mi az alap élelmiszer? Speciel cukrot év elején vettem utoljára, annyira nem eszünk, liszt is elég 2kg egész évben. Mi az, ami annyira de annyira fontos? A csirkemell ársapkás, alig drágább, mint régen
2022. nov. 11. 11:25
 33/42 anonim ***** válasza:
69%

Pacsi, végre nem én vagyok az egyetlen aki alig vásárol ársapkás termékeket. :D (lisztet néha, meg évi 2-3 alkalommal krumplit, ennyi)

2022. nov. 11. 11:29
 34/42 anonim ***** válasza:
72%

Mi is alig veszünk ársapkásokat. Legalábbis idáig.

Csirkemellet jó ha évente kétszer veszünk.

Olajat ritkán használunk. Hónapokig elég 1l.

Fehér lisztet egyáltalán nem használunk.

Tej, azt szoktunk venni.

Cukrot alig-alig használunk. Szinte épp csak férjem a kávéba.

Most, a burgonya és a tojás az ami jól jött, mert az fogy rendesen.

2022. nov. 11. 12:18
 35/42 A kérdező kommentje:
Nálam az az alap élelmiszer, amiből sokminden elkészíthető. Liszt, tojás, cukor, tészta, rizs.... Stb. Konkrétan tojásból és krumpliból komplett ebéd készíthető. Míg a sajt általában csak egy + elem ami feldobja
2022. nov. 11. 12:54
 36/42 anonim ***** válasza:
74%
Látom sokan megveszik ilyen áron is a dolgokat, így persze, hogy egyre pofátlanabbul emelik az árakat. Én már sok mindent elvi okokból nem veszek meg, akkor sem, ha anyagilag beleférne. Pl korábban szerettem a mirelit sült krumplikat, sajtokat, virsliket, felvágottakat. Január óta van, ami duplájára vagy 3-szorosára emelkedett. Akármennyire szeretem ezeket a dolgokat, nem veszem meg inkább, hanem olcsóbb alternatívát keresek. Persze nehéz, mert mindennek nő az ára, valamit enni kell. De inkább variálom az árstopos csirkemellet, sertéscombot, nem veszek most marhahúst, kacsát, libát, csirkecombot sem, mert az már drágább. Használom mindenhol a kuponokat, telefonos törzsvásárlói appot. Igazából nem hiszem, hogy ezeken spórolni lehet számottevően, de legalább úgy érzem, hogy megteszem, amit lehet.
2022. nov. 11. 13:44
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a sok minden elkészíthető alap élelmiszerek nem ezek. Tojás az egyetlen ezek közül. Tészta az ugyanolyan elhagyható, mint a sajt szerintem, bár mostanában folyamatos akciókat látok ezekből, gyakorlatilag így nem drágább, max. ha ragaszkodsz egy konkrét márkához pl. én a fodros nagykockából a gyermelyit szeretem a legjobban. De fele annyiért is lehet venni más fajtát, sőt, tescoba clubcarddal az 1000 ft helyett 400ft most a durumtészta.
2022. nov. 11. 15:50
 38/42 anonim válasza:
92%

Nem értem miért írtátok a cigit, az max 15%-al emelkedett, a kaja meg szinte duplája! Az eddigi 1600 forintost 1900-ert veszem, napi 1 doboz megy el kb, tehát az eddigi havi 50-hez képest havi 60-bol megvan a cigi.

A kaja ellenben havi 80-rol lett 120 esetemben, ez borzasztó drága!

2022. nov. 11. 15:57
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, csak ennyi muszáj, míg cigizni nem. Én az évi majdnme 1,5 milliót, amit elfüstölsz, inkább nyaralásra költöm
2022. nov. 11. 16:45
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Vajat már akciósan sem veszek, pedig nagyon hiányzik a linzer- és pogácsasütés. A többiről egyelőre nem vagyok hajlandó lemondani, mondjuk nem is nagyon van miről, eddig is alig ettem valamit, és a jelenleginél sokkal egyhangúbb sem lehetne már az étrendem. Az akciókat mindig is vadásztam, ezer éve sajátmárkás termékeket veszek, kidobni semmit sem szoktam, így nincs min jobban spórolni. Annyi változott, hogy többet sütök, így elég sok liszt és cukor fogy, de ez is unalmas már.
2022. nov. 11. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!