Mi az amit egyáltalán nem vesztek meg mióta ilyen ökör árak vannak?
Te a #8-as voltál? Ott inkább a stílussal van gond.
Igen. Mi nem volt egyértelmű abban amit írtam? :)
(#12)
"Miért ne vennék azért sajtot, mert 300 ft helyett 500 ft? Dolgozom, van fizetésem"
Komolyan nem érzékeled, hogy mi ezzel a gond? Nem hallottál arról, hogy mostanában minden drágul és sokaknak kell meghúzni a nadrágszárat? Hogy rengeteg embernek okoz gondot a drágulás? Hogy a többség spórolni kényszerül? Te meg ideböffented hogy neked aztán fogalmad sincs, hogy miért is kellhetne spórolni. Én is dolgozok, nekem is van fizetésem, én is tudok sajtot venni, de ez a becsmérlő ál-értetlenkedésed elég idegesítő.
Ki mondta, hogy nem kell spórolni? Te ennyire nem tudsz szöveget értelmezni? Neked az a spórolás, hogy nem veszel meg 20dkg sajtot hetente, mert 200 ft-al többe kerül?
Nem csoda, hogy ennyire fusztrált vagy, ennyi ésszel én is az lennék
Tanulj meg olvasni. Konkrétan leírtam hogy veszek sajtot 😂😂
Mit nem értesz azon, hogy a legtöbben próbálnak minden nap spórolni egy kicsit, leginkább olyan dolgokon ami nem létszükséglet. Segítek: a sajt nem létszükséglet, simán megértem ha valaki elhagyja mostanában. Gyanítom nem CSAK ezen spórol.
Komolyan ennyire értetlen vagy, vagy csak provokálni akarsz? (Bár a provokáló trollok legalább nem szokták kikérni maguknak a lepontozást, hiszen szándékosan csinálják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!