Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a legtöbben...

Hogyan lehet a legtöbben spórolni ételen?

Figyelt kérdés
Sziasztok jöhetnek tippek tanácsok hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben hogy lehet a legtöbbet spórolni az étkezésen. (koplalás nélkül persze) Azt is írjátok oda hogy ki mennyit költ kajára egy nap, illetve szerintetek mi a reális a mostani árak mellett?

2022. okt. 1. 17:17
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Írhatnátok még konkrét példákat olcsón elkészíthető ételekre. Az a gond hogy elég nagyétkű vagyok.
2022. okt. 1. 19:43
 22/40 anonim ***** válasza:
80%
21: mondjuk ezt előre megírhattad volna, hogy 45 kilós irodában dolgozó nő vagy, vagy pedig 120 kilós fizikai munkát végző, és még extrém gyúró férfi... VAgy a kettő közt bármi.
2022. okt. 1. 19:45
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

takarekoskonyha.blogspot.com

egy csomó jó recept.

2022. okt. 1. 19:51
 24/40 anonim ***** válasza:
23%
18-as voltam. Egyébként olyat is csinálok, hogy ha vásárolok, teszem azt valamilyen felvágottat, vagy akármit és nem ízlik, akkor fotózom a csomagolást, hogy legközelebb, akár 5 év múlva is tudjam, hogy az nem ízlett, így nem fordulhat az elő, hogy csak megveszem és utána nem fogy el. Általában mikor akciós valami, akkor szoktam új dolgokat megkóstolni. Szoktam figyelni a NÉBIH terméktesztjeit is, hogy lehetőleg eltaláljam elsőre, hogy mit is kellene vennem.
2022. okt. 1. 21:02
 25/40 anonim ***** válasza:
95%

Én fél kiló húsból 12 db normál méretű fasírtot csinálok úgy, hogy csak 1 szelet kenyeret teszek bele, tehát nem kenyérről szól a fasírtom.

Rendszerint 2 étkezésre megeszek 6 db-ot, hatot meg lefagyasztok legközelebbre.

Ma krumplifőzeléket csináltam hozzá, 6 db normál méretű krumpliból, mert azt kívántam meg. Ebből is fogok enni 2x.

Ez az egész durván 2000Ft és 3-4 étkezésem van megoldva.

Holnapután csirkenyakból csinálok tárkonyos levest (kilója 500Ft és imádom) utána egy pár palacsinta és megvan 1500-1800-ból 2 napi főtt étel.

De be van tervezve a hétre gombapörkölt nokedlivel és rántott csirkemáj is.

Mindegyik minimum 2 evés és nem kerülnek összesen 2ezerbe.

2022. okt. 1. 21:55
 26/40 anonim ***** válasza:
68%
Én darált húshoz tört főtt burgonyát teszek. 50-50 százalék arányban, ha fasírtot csinálok.
2022. okt. 1. 23:22
 27/40 anonim ***** válasza:
76%
Ha megmarad kenyér, szemle, kifli, abból meleg szendvicset, pirítóst, vagy bundás kenyeret gyártok, hogy ne legyen kidobva.
2022. okt. 1. 23:23
 28/40 anonim ***** válasza:
88%
3, kistestű tyúkot 500 ft körül lehet venni. És akkor húst is rhetsz.
2022. okt. 2. 08:13
 29/40 anonim ***** válasza:
19%

Azért a napi kétezerbe aki belefér, az nem tudom, mit eszik.

Egy liter tej és egy nagy joghurt már lassan egy ezres.

2022. okt. 2. 08:16
 30/40 anonim ***** válasza:
35%

25, a napokban láttam 505 ft-ért 140g-s tejfölt.

Fél kiló darált hús is egy ezres, 5-6 akkora krumpli, ami 4 étkezésre elég, egy kiló.

És akkor egész nap ugyanazt etted. Semmi gyümölcs, semmi friss zöldség, semmi tejtermék a főzeléken kívül.

A napi 2e ma már nagyon szűkösen elég. Vagy mennyiségben vagy minőségben nem megfelelő.

2022. okt. 2. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!