Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Gyümölccsel kalóriadeficit?

Gyümölccsel kalóriadeficit?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 181cm vagyok és 82-84kiló között stagnálok hónapok óta. Eldöntöttem, hogy izmot akarok építeni és rákérdeztem a háziorvosomtól a legjobb diétára. Ő azt ajánlotta hogy 1 héten keresztűl csak kimondottan konzerves minőségi halat, teljesk. kenyeret és rengeteg rengeteg gyümölcsöt (legfőbbként almát) meg zöldséget egyek. Véleményetek szerint ez jó kalóriadeficitnek/diétának?

18/FF

2022. szept. 12. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
A magas cukor tartalmú gyümölcs nem jó, igaz, hogy az alma viszonylag keveset tartalmaz. Viszont ennél jobb a káposzta (pl. reszelve vagy savanyítva ill. a főtt cékla.
2022. szept. 12. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A kalóriadeficit mennyiségtől függ. Diétának lehet jó, az orvosodnak feltételezem, hogy megvolt rá az oka, hogy pont ezeket a dolgokat ajánlotta.
2022. szept. 12. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
80%

gyümölcs jó, de nem rengeteg. napi 30 deka pl még teljesen belefér, de én két kilót is meg tudok enni ami tudom hogy nem jó. zöldségből kb mértéktelenül lehet enni

a konzerv hal nekem fura, azt bővíteném midnenféle sovány húsra, halra, tengeri dolgokra. pl sertéskaraj, szűz, csirkecomb stb

a teljes kiőrlésű kenyér tök jó meg a változatos zöldséggyümölcs fogysztás is

de kellenek a gabonák is, pl bulgur köles rizs

2022. szept. 12. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

1 héten keresztül semmilyen diétával nem érsz semmit.

A konzerv hal kenyérrel eleve hülyén hangzik, hiába van mellette zöldség, gyümölcs. Kalóriadeficitbe pedig bármivel tudsz kerülni, csak számolni kell, kaloriabazis.hu, yazio stb, vannak erre alkalmazások, amik segítenek.

A súlyod rendben van, az, ha kevesebb kenyeret, tésztát, rízst, krumplit stb. eszel az tanácsos, és minden étkezésedben legyen zöldség, ezeknek kevesebb a kalória tartalma. A gyümölcsben sok a cukor, mértékletesen érdemes fogyasztani, illetve ha iszol üdítőket, arról szokj le, igyál csak vízet. Izmot viszont súlyzós edzéssel tudsz tudsz fejleszteni, amihez inkább súlytartó étrend kellene, azt etetni kell, és sokféle fehérjeforrást fogyasztani, húsokat, tojást, túrót pld.

2022. szept. 12. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!