Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A netpincér futárok elmebetegek?

A netpincér futárok elmebetegek?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek, de nem ez az első eset, hogy nem szállítják ki az ételt. Sajnos csak kulcsra nyitható a társasház liftje, ezért sokan nem hajlandóak felgyalogolni, így elvárják, hogy én menjek le. Ezt már megszoktam, úgyhogy legtöbbször lemegyek, de sokan azt sem értik meg, hogy pl. van, hogy nem hagyhatom egyedül a csecsemőt, mert épp ordít, vagy épp beteg vagyok, és ezért ki sem bírok kelni az ágyból.

Viszont a mai eset csapta ki a biztosítékot: épp a mosdóban voltam, amikor hívott a futár, már csak azt láttam, hogy volt 2 nem fogadott hívásom. Mire visszahívtam, a lehető legnagyobb nyugalommal bejelentette, hogy az étel a földszinten van, az egyik lakó ajtaja melletti polcra tette fel, ami egyébként iszonyat poros és piszkos volt. Egyrészt, a szomszéd simán elvehette volna, másrészt úgy ment el a futár, hogy nem értesített, hogy ott hagyta. Bármi történhetett volna: lemerülhetett volna a telóm, vagy mozgássérült lehettem volna és nem tudtam volna lemenni stbstbstb.

Mégis mit képzelnek magukról ezek a senkiházik? És a telefonba még konkrétan ő kérte ki a hangnemet, amikor kulturáltan elküldtem az anyjába. Egy sms-t nem hagyott ez a pszichopata.

Egyre több ilyen futárral van dolgom, jelentettem a netpincérnek, de kétlem, hogy tennének is valamit, hiszen maga az app is szörnyű.

2021. szept. 13. 21:30
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
33%
Na? Reagált a netpincer a panaszod ra ????
2021. okt. 12. 14:27
 62/67 anonim ***** válasza:
0%
48! 😂😂😂😂😂😂😂😂
2021. okt. 12. 14:27
 63/67 anonim ***** válasza:
0%
48 vagyok. Nekem reagáltak és imádom a válaszukat! 😂
2021. okt. 14. 08:49
 64/67 anonim ***** válasza:
33%
Megosztod velünk?
2021. okt. 14. 09:33
 65/67 anonim ***** válasza:
28%
Nem olvastam el az összes hozzászólást, de nem is fogom, mert nem a kérdező a hibás. Kíváncsi lennék a NetPincér, ami ma már foodpanda mivel magyarázza a 75 perces késést. Nekem múltkor ennyit késtek, annyit se mondott a futár, hogy fapapucs. 2* hívtam fel az éttermet, hogy adják meg a futár számát, hogy megkérdezzem hol a fenében azt mondták ők nem tudják mert nem ismerik a futárt. Sajnos nem volt lehetőségem főzni magamra, mert dolgozni voltam. Ha egy futárnak nem kell annyira rugalmasnak lennie, hogy felvigye a kaját, akkor én sem leszek rugalmas, és ha az ígért időt nem teljesítik, megy is a panasz, addig míg a futárt nem menesztik.
2021. dec. 9. 13:59
 66/67 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó, pedig jobban tennéd, ha elolvasnád. Csak a kérdést. Kettő!!!! Nem fogadott hívása is volt a futártól, a futár ott volt, neki derogált figyelni a telefont, holott ő rendelt, ő tudta, hogy várható a futár.

Mégis, mi a frászt kellett volna még tennie? Ő kikézbesítette a kaját, szólt (volna, kétszer is).

Még mit kéne tőle várni??.

2021. dec. 9. 14:17
 67/67 anonim ***** válasza:
84%

Ebben a helyzetben neked van igazad. A másik helyzetben viszont nem a kérdezőnek. Azért mert neked rossz tapasztalatod volt, akkor biztos mindig ők a hülyék. Gratulálok. Legközelebb legalább a kérdést olvasd el.

2021. dec. 9. 17:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!