Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A netpincér futárok elmebetegek?

A netpincér futárok elmebetegek?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek, de nem ez az első eset, hogy nem szállítják ki az ételt. Sajnos csak kulcsra nyitható a társasház liftje, ezért sokan nem hajlandóak felgyalogolni, így elvárják, hogy én menjek le. Ezt már megszoktam, úgyhogy legtöbbször lemegyek, de sokan azt sem értik meg, hogy pl. van, hogy nem hagyhatom egyedül a csecsemőt, mert épp ordít, vagy épp beteg vagyok, és ezért ki sem bírok kelni az ágyból.

Viszont a mai eset csapta ki a biztosítékot: épp a mosdóban voltam, amikor hívott a futár, már csak azt láttam, hogy volt 2 nem fogadott hívásom. Mire visszahívtam, a lehető legnagyobb nyugalommal bejelentette, hogy az étel a földszinten van, az egyik lakó ajtaja melletti polcra tette fel, ami egyébként iszonyat poros és piszkos volt. Egyrészt, a szomszéd simán elvehette volna, másrészt úgy ment el a futár, hogy nem értesített, hogy ott hagyta. Bármi történhetett volna: lemerülhetett volna a telóm, vagy mozgássérült lehettem volna és nem tudtam volna lemenni stbstbstb.

Mégis mit képzelnek magukról ezek a senkiházik? És a telefonba még konkrétan ő kérte ki a hangnemet, amikor kulturáltan elküldtem az anyjába. Egy sms-t nem hagyott ez a pszichopata.

Egyre több ilyen futárral van dolgom, jelentettem a netpincérnek, de kétlem, hogy tennének is valamit, hiszen maga az app is szörnyű.

2021. szept. 13. 21:30
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
89%

Azt hiszem, rájöttem, hogy lett ennek gyereke.

Buta a védekezéshez.

Vagy nem adták a szájába a fogamzásgátló tablettát...

2021. szept. 13. 23:29
 52/67 anonim ***** válasza:
87%
Valahogy úgy lehetett... 😉👌
2021. szept. 13. 23:32
 53/67 anonim ***** válasza:
84%
Igen biztos mi vagyunk a hülyék akik mind ugyanazt mondják, nem te aki a saját hülyeségét hajtogatja és nem veszi észre, hogy 1 ember sincs aki igazat ad neki. 😂 Buta liba, remélem a gyerekedet nem erre neveled, mert nagyon sok hátrány fogja érni az életben, ha ő is ilyen lesz mint te
2021. szept. 13. 23:34
 54/67 anonim ***** válasza:
87%

Már attól a kivagyisagtol elkapott a hányinger, ahogy olvastam a kérdést. Olvasd át figyelmesen egyszer kétszer.... Te nem nő vagy, hanem egy megkeseredett vénember. A stílus maga az ember. Te pedig kiállítottad magadról a szegénységi bizonyítványt.

És még csak támogatokat se találtál itt úgy néz ki. Vajon miért? Hm???

2021. szept. 13. 23:36
 55/67 anonim ***** válasza:
79%

", az egyik lakó ajtaja melletti polcra tette fel, ami egyébként iszonyat poros és piszkos volt."

Hova kellett volna tennie? A szádba? Vagy inkább a földre. Akkor meg az lett volna a bajod. Neked tök mindegy, te egy kötekedő, királylanynak látszó gané vagy csak.

2021. szept. 13. 23:39
 56/67 anonim ***** válasza:
87%
Egyszer menj el te is futárkodni, a tizedik hozzád hasonló után meglátjuk változik-e a véleményed. :)
2021. szept. 14. 10:51
 57/67 anonim ***** válasza:
27%
Ma sem lesz, folytatás? :(
2021. szept. 14. 21:38
 58/67 anonim ***** válasza:
95%
Én ugyan ritkán rendelek a netpincérről, de a negyedik lakom és nincs lift. A futárok minden alkalommal felhozták nekem a rendelést, amiért nyilván adtam plusz borravalót a lépcsőzés miatt. Soha egyik sem volt bunkó, sőt ha késtek mindig elnézést kértek.
2021. szept. 14. 22:03
 59/67 anonim ***** válasza:
85%
Ha SMS-t küld, azt sem láttad volna előbb. Ne játszd itt a mártírt! Örülj, hogy nem vitte vissza, mert akkor megszívtad volna. Tulajdonképpen neked tett jót.
2021. szept. 15. 02:18
 60/67 anonim ***** válasza:
47%

„ Nem tartozik a munkakorukhoz, hogy felvigyek neked.“

Adott lakásig rendeltem, nem a kapuhoz. Szóval de, hozza csak fel.

2021. okt. 9. 07:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!