Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A netpincér futárok elmebetegek?

A netpincér futárok elmebetegek?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek, de nem ez az első eset, hogy nem szállítják ki az ételt. Sajnos csak kulcsra nyitható a társasház liftje, ezért sokan nem hajlandóak felgyalogolni, így elvárják, hogy én menjek le. Ezt már megszoktam, úgyhogy legtöbbször lemegyek, de sokan azt sem értik meg, hogy pl. van, hogy nem hagyhatom egyedül a csecsemőt, mert épp ordít, vagy épp beteg vagyok, és ezért ki sem bírok kelni az ágyból.

Viszont a mai eset csapta ki a biztosítékot: épp a mosdóban voltam, amikor hívott a futár, már csak azt láttam, hogy volt 2 nem fogadott hívásom. Mire visszahívtam, a lehető legnagyobb nyugalommal bejelentette, hogy az étel a földszinten van, az egyik lakó ajtaja melletti polcra tette fel, ami egyébként iszonyat poros és piszkos volt. Egyrészt, a szomszéd simán elvehette volna, másrészt úgy ment el a futár, hogy nem értesített, hogy ott hagyta. Bármi történhetett volna: lemerülhetett volna a telóm, vagy mozgássérült lehettem volna és nem tudtam volna lemenni stbstbstb.

Mégis mit képzelnek magukról ezek a senkiházik? És a telefonba még konkrétan ő kérte ki a hangnemet, amikor kulturáltan elküldtem az anyjába. Egy sms-t nem hagyott ez a pszichopata.

Egyre több ilyen futárral van dolgom, jelentettem a netpincérnek, de kétlem, hogy tennének is valamit, hiszen maga az app is szörnyű.

2021. szept. 13. 21:30
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 A kérdező kommentje:
Szerintem kutyakötelességük felhozni a századik emeletre is, ha úgy van, de valószínűleg nem értünk egyet abban, hogy mit jelent a futár fogalma.
2021. szept. 13. 22:42
 32/67 A kérdező kommentje:
Ha elvitte volna, akkor valszeg kirúgják.
2021. szept. 13. 22:43
 33/67 anonim ***** válasza:
93%

De az értesítés szándéka megvolt fogd már fel. Csak te b.sztál felvenni a telefont. Tök mindegy, hogy vissza hívtad. Gondold már magad az ő helyzetébe.

Van x mennyiségű kiszállítandó kaja, neki haladni kell és max 1 2 perc jut egy rendelésre, hogy haladjon is, mert az étteremben várják, ha sokat tököl a főnöke még cseszegeti is, nyilván haladna. Hív 2x nem veszed fel, nyilván felk.rja az agyát, hogy ha már rendelsz akkor a f.szért nem veszed fel a telefont mikor hív. Ami tök jogos részéről, ő is ember nem robot. Nem fog várni, hogy na talán harmadjára felveszed.

Amennyire te elvárod, hogy ő vigye fel a kaját meg várakozzon rád ,annyira ő is elvárná, hogy ha rendelsz valamit akkor vedd át ha ott van.

És amennyire téged nem érdekel, hogy ő neki sietnie kell, pont annyira nem érdekli őt sem, hogy rád pont akkor jött rád a sz.rhatnék

2021. szept. 13. 22:46
 34/67 anonim ***** válasza:
90%
Az a baj, hogy nagyon buta vagy. Eljossz sirni Gyakori kerdesekre, amikor olyaner baszol le mast ami a te hibad. Mi az, hogy kutyakotelesseguk? Ezt ki mondja? Te? Ember senki nem problemazik ezen, hanem lemennek atvenni a kajat. Te vagy az egyetlen aki verig van sertodve, mert nem nyalta ki a segged a futar. Ha mindenhol felmasznak a kijelolt emeletre, akkor siman kevesebb rendelest tudnak teljesiteni. Csak egy nagyon kicsit kene gondolkodnod. Szar dolog, de amugy jo, en ajanlom.
2021. szept. 13. 22:47
 35/67 anonim ***** válasza:
89%
Ja és nem nem rúgják ki ha elvitte volna mert ő hívott, te meg nem vetted át. És nem kutya kötelessége felvinni, nagyon el vagy te tévedve. Szálljál már le a földre.
2021. szept. 13. 22:47
 36/67 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező nem tudom hány éves vagy, de szerintem veled először fordult elő, hogy valaki a tudtodra adta, hogy nem vagy királylány, és nem körülötted forog a világ, ez esett neked rosszul leginkább. De szokd meg, nem fogják az emberek kinyalmi a s.ggedet, csak mert te játszod a nagyasszonyt.
2021. szept. 13. 22:50
 37/67 anonim ***** válasza:
87%
Bakker, és akkor még nyavalyog, hogy késésben volt. Ja, pont a -fajtád miatt, mindenkit próbál kétszer hívni, add már össze, az mennyi idő. Meg külön még felkutyagolni mindenkihez.
2021. szept. 13. 22:55
 38/67 A kérdező kommentje:
35: ha elviszi a 10 ezer forint értékű rendelést, akkor az lopásnak minősül, csak szólok.
2021. szept. 13. 22:57
 39/67 anonim ***** válasza:
89%

Es ennek van gyereke.

Kepzelem milyen lehet a kerdezo valojaban, isten mentsen az ilyen emberektol :D

2021. szept. 13. 23:00
 40/67 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező: "mióta ilyen divat a felelősségelhárítás?"

A te felelősséged átvenni a kiszállított kajádat, amiről tudod, hogy jön, várható.

Kétszer hívott? Hányszor kellerr volna???

2021. szept. 13. 23:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!