Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A netpincér futárok elmebetegek?

A netpincér futárok elmebetegek?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek, de nem ez az első eset, hogy nem szállítják ki az ételt. Sajnos csak kulcsra nyitható a társasház liftje, ezért sokan nem hajlandóak felgyalogolni, így elvárják, hogy én menjek le. Ezt már megszoktam, úgyhogy legtöbbször lemegyek, de sokan azt sem értik meg, hogy pl. van, hogy nem hagyhatom egyedül a csecsemőt, mert épp ordít, vagy épp beteg vagyok, és ezért ki sem bírok kelni az ágyból.

Viszont a mai eset csapta ki a biztosítékot: épp a mosdóban voltam, amikor hívott a futár, már csak azt láttam, hogy volt 2 nem fogadott hívásom. Mire visszahívtam, a lehető legnagyobb nyugalommal bejelentette, hogy az étel a földszinten van, az egyik lakó ajtaja melletti polcra tette fel, ami egyébként iszonyat poros és piszkos volt. Egyrészt, a szomszéd simán elvehette volna, másrészt úgy ment el a futár, hogy nem értesített, hogy ott hagyta. Bármi történhetett volna: lemerülhetett volna a telóm, vagy mozgássérült lehettem volna és nem tudtam volna lemenni stbstbstb.

Mégis mit képzelnek magukról ezek a senkiházik? És a telefonba még konkrétan ő kérte ki a hangnemet, amikor kulturáltan elküldtem az anyjába. Egy sms-t nem hagyott ez a pszichopata.

Egyre több ilyen futárral van dolgom, jelentettem a netpincérnek, de kétlem, hogy tennének is valamit, hiszen maga az app is szörnyű.

2021. szept. 13. 21:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
90%

700 Ft kiszállitasi díj. Ok. Kiszallította? Igen.

Polcra tette. Doboz nélkül? Koszos lett az étel? Ne legyél már miss pcsa. Kétszer hívott. Nyilván tudta hogy vissza lesz hivva!

A többi rendelő meg kapjon hideg pizzát miattad, mert neked írogat SMS-t. Mi? Álmodik a nyomor. 😂

2021. szept. 13. 22:18
 12/67 anonim ***** válasza:
91%
Nem. A netpincer futárok normálisak. Az ilyen rendelők az elmebetegek mint te. Főzzel magadra, vagy vidd a telefont a budira is, ha tudod hogy futárt vársz te szerencsétlen.
2021. szept. 13. 22:20
 13/67 A kérdező kommentje:
Ha nem veszik fel a telefont, akkor az a megoldás, hogy leb*szom vmerre, és szólni sem szólok?
2021. szept. 13. 22:23
 14/67 anonim ***** válasza:
91%

,,Sajnos csak kulcsra nyitható a társasház liftje, ezért sokan nem hajlandóak felgyalogolni, így elvárják, hogy én menjek le."

En mar ennel a resznel elvesztem. Nem tartozik a munkakorukhoz, hogy felvigyek neked.

Am ha ketszer hivott akkor miert nem vetted fel? Fullra te vagy a hibas ebben az esetben. Orulj, hogy nem kopott bele.

2021. szept. 13. 22:24
 15/67 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező te egy elmebeteg vahy!
2021. szept. 13. 22:28
 16/67 A kérdező kommentje:

Szerintem nem meghallani egy hívást sokkal jobban érthetőbb, mint letenni egy koszos helyre az ételt és szó nélkül elhúzni. Igen 700 Ft-s díjjal egy sms belefért volna.

És mi van akkor, ha valaki beteg és azért nem tud kimenni?

2021. szept. 13. 22:28
 17/67 anonim ***** válasza:
90%
Netpincer helyeben kitiltanam a számodat, tiltolistara helyeznelek.
2021. szept. 13. 22:29
 18/67 anonim ***** válasza:
93%
A rendelés késhet, sajnos nem tudják percre pontosan kiszámolni, hogy mennyi idő mire elkészül, mekkora a forgalom. És nem értesítés nélkül hagyta ott. Kétszer próbált hívni, te nem vetted fel. Nem tudhatta mikor leszel elérhető, ha még ott marad 10 percet őt vonják felelősségre. Nem fogja kockáztatni a munkáját mert nem veszed fel a telefont
2021. szept. 13. 22:30
 19/67 anonim ***** válasza:
93%

Örüljél, hogy ott hagyta, vissza is vihette volna és megmondhatta volna, hogy nem vették át mert a megrendelőt nem lehetett utol érni. Ha panaszkodnál, megkérdeznék, hogy fekvetted e mikor hívott? Ja hogy nem? Ráadásul 2x. Hát akkor bocsika, de te vagy a hibás.

Magyarázhatod itt, hogy milyen csúnya a futár mert nem viszi fel a kaját meg csak úgy ott hagyja. A 700ft-os kiszállításba nincs benne a szervírozás is ha nem tudnád, plusz a futárnak nem kötelessége felvinni ajtóig. Nem körülötted forog a világ, a futár meg valószínű egy másik ilyen IQ betyár miatt volt késésben mint te.

2021. szept. 13. 22:31
 20/67 anonim ***** válasza:
97%
Nem meghallani a hivast? Te kerted a kajat. Ennyi legyen mar benned, hogy figyeled a telefont. Te nagyon alomvilagban elsz. Mi van ha valaki beteg es nem tud lemenni? Fel kell venni a telefont es elmondani a futarnak, hogy nem tudsz lemenni, mert olyan szarul vagy. Felviszi neked, majd adsz 500+Ft borravalot neki.
2021. szept. 13. 22:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!