Netpincerol ha rendelek akkor videkre is ingyenes a szallitas?Pestrol 60km re lakok
Figyelt kérdés
2021. márc. 17. 19:11
1/6 anonim válasza:
A városodba netpincérrel szerződő ettermektöl tudsz rendelni csak.
2/6 anonim válasza:
Szerinted Pestrol fogjak neked a kajat vinni? Vagy nem ertem, hogy akkor ezt miert is kerdezed.
Ha van netpincer szolgaltatas a varosodban, akkor tudsz rendelni, ha nincs, akkor nincs. En mondjuk pont ma rendeltem rajtuk keresztul (Budapest), es nem volt ingyenes a kiszallitas, de lehet, rosszul emlekszem.
3/6 anonim válasza:
Hát ha a NetPincér oldalán nincs benne a falu,akkor oda nem visznek
4/6 anonim válasza:
Pestről senki nem fog neked szállítani.
Azok közül az éttermek közül tudsz választani, akik a te településeden működnek, feltéve ha szerződtek a Netpincérrel.
Amelyik éttermeknek van saját futárjuk, azok általában ingyen szállítanak, amelyiknek nincs sajátja, az Netpincér Go-val szállít, nálunk az 590 ft, nem tudom hogy máshol is ennyi-e.
5/6 anonim válasza:
Beszéld meg bárnelyikkel, + 10.000-ért biztos leviszik. Ha nem, akkor kínálj 15-öt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!