Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Netpincerol ha rendelek akkor...

Netpincerol ha rendelek akkor videkre is ingyenes a szallitas?Pestrol 60km re lakok

Figyelt kérdés
2021. márc. 17. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
A városodba netpincérrel szerződő ettermektöl tudsz rendelni csak.
2021. márc. 17. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

Szerinted Pestrol fogjak neked a kajat vinni? Vagy nem ertem, hogy akkor ezt miert is kerdezed.

Ha van netpincer szolgaltatas a varosodban, akkor tudsz rendelni, ha nincs, akkor nincs. En mondjuk pont ma rendeltem rajtuk keresztul (Budapest), es nem volt ingyenes a kiszallitas, de lehet, rosszul emlekszem.

2021. márc. 17. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a NetPincér oldalán nincs benne a falu,akkor oda nem visznek
2021. márc. 17. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Pestről senki nem fog neked szállítani.

Azok közül az éttermek közül tudsz választani, akik a te településeden működnek, feltéve ha szerződtek a Netpincérrel.

Amelyik éttermeknek van saját futárjuk, azok általában ingyen szállítanak, amelyiknek nincs sajátja, az Netpincér Go-val szállít, nálunk az 590 ft, nem tudom hogy máshol is ennyi-e.

2021. márc. 17. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
94%
Beszéld meg bárnelyikkel, + 10.000-ért biztos leviszik. Ha nem, akkor kínálj 15-öt.
2021. márc. 17. 19:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Odaért a kaja?
2021. okt. 14. 08:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!