Netpincéres vagy Woltos rendelésnél lehet készpénzzel fizetni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 01:38
1/8 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Netpincérnél tuti, szerintem Woltnál is, bár ott még nem néztem, mindig kártyázok.
2/8 anonim válasza:
A netpincér go, csak kártyás. A sima az készpénzes is.
4/8 anonim válasza:
Netpincér:
Nem ... csak KFC és azt hiszem PizzaHutos rendelést lehet kézpénzel.
Ezt Netpincéres biciklis futárként írom. A pizzahuban azért nem vagyok biztos, mert az ottani rendeléseket nem osztják bicikis futárokra, de úgy hallottam hogy ott is lehet kézpénzel.
Minden másnál csak kártyával lehet online fizetni.
5/8 anonim válasza:
Nem csak biciklis futárok vannak, a netpincéren is lehet készpénzes fizetést választani, a go-t leszámítva. Azért a weboldalnak "picit" nagyobb a kínálata a legközelebbi go-s gyorskajáknál...
6/8 anonim válasza:
5# Akkor légyszi belinkelsz pár ilyen étteremet?
Komolyan kíváncsi vagyok rá, mert én úgy tudom a nem Go-s éttermek azaz ahol saját futárokkal dolgoznak nem Netpincéresekkel is online kártyás fizetést engednek csak.
Csak légyszi mutass pár ellenpéldát mert tényleg érdekel.
7/8 anonim válasza:
#6-os válaszoló, Pécsett például egészen sok van, ahol lehet kp-val is fizetni (Netpincér, de nem Netpincér GO). Ilyen pl. a Favorito Pizza vagy a MyBistro és még sorolhatnám. Szóval a lehetőség adott.
8/8 anonim válasza:
7# Wow és tényleg.
Köszi, ezt nem tudtam. Igazad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!