Milyen sűrűn fogyasztotok húst? Mit gondoltok ideálisnak? Akartok változtatni az étkezési szokásaitokon bármilyen irányba is?
Illetve érdekelne, hogy a húsfogyasztóknak mi a kedvenc húsmentes főétele.
A kérdés elsősorban nem a vegetáriánusokhoz szól.
Változó szerintem.
Pl hétvégén általában húsos leves van, meg húsos második fogás.
Felvágottat sajnos minden nap, erről akarok leszokni, de mivel tejtermékek kizárva, vegán meg drága, kicsit neccesebb.De még nem is lenne baj, csak nem ez a túl feldolgozott dolog kellene...
Csináltam most pl csináltam tojáspástétomot. Zakuszkát meg naponta nem bírom. Bolti zöldségkrémek fura ízűek voltak, nem fogom megvenni annyi pénzért, majd kidobni, inkább akkor főzök zakuszkát.
Vagy vajas kenyeret retekkel.
Kedvenc húsmentes :darált hús helyett zöldségkeveréket teszek paradicsomba spagettire, vagy paradicsomos penne,ami paradicsomlében fő.
21: Nem tudsz semmilyen tejterméket megenni? Miért nem? Túrót, joghurtot se?
De írod, hogy vajat eszel.
Heti kb. 3 alkalommal, nem tartom egészségesnek a mindennapos húsevést és a bolygót is nagyon megterheli. David van, hogy eltelik egy hét is hús nélkül, főleg nyáron, mikor minden tele van friss zöldséggel.
Nem tudom, honnan jön még mindig ez az "aki nem eszik húst, az csóró"-féle proliideológia. Ez max. 30 éve volt így, mikor a hús státusszimbólumnak számított 😂
Kb heti max. 1x, az is pár falat kolbász.
Nem szeretem a húst, jó, pl bolognaiban igen, de ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!