Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen sűrűn fogyasztotok...

Milyen sűrűn fogyasztotok húst? Mit gondoltok ideálisnak? Akartok változtatni az étkezési szokásaitokon bármilyen irányba is?

Figyelt kérdés

Illetve érdekelne, hogy a húsfogyasztóknak mi a kedvenc húsmentes főétele.

A kérdés elsősorban nem a vegetáriánusokhoz szól.

2021. ápr. 10. 20:25
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
68%

Változó szerintem.

Pl hétvégén általában húsos leves van, meg húsos második fogás.

Felvágottat sajnos minden nap, erről akarok leszokni, de mivel tejtermékek kizárva, vegán meg drága, kicsit neccesebb.De még nem is lenne baj, csak nem ez a túl feldolgozott dolog kellene...

Csináltam most pl csináltam tojáspástétomot. Zakuszkát meg naponta nem bírom. Bolti zöldségkrémek fura ízűek voltak, nem fogom megvenni annyi pénzért, majd kidobni, inkább akkor főzök zakuszkát.

Vagy vajas kenyeret retekkel.

Kedvenc húsmentes :darált hús helyett zöldségkeveréket teszek paradicsomba spagettire, vagy paradicsomos penne,ami paradicsomlében fő.

2021. ápr. 10. 22:10
 22/33 anonim ***** válasza:
83%

21: Nem tudsz semmilyen tejterméket megenni? Miért nem? Túrót, joghurtot se?

De írod, hogy vajat eszel.

2021. ápr. 10. 22:13
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Bocsanat, 22, berögzült a szókapcsolat,mert ebben nőttem fel, de sajnos mae csak margarinos. Szóval azt se eszek, remélem, így már érthető.
2021. ápr. 10. 23:08
 24/33 anonim ***** válasza:
83%
Az 5-öst módosítanám. Ha el lennék eresztve anyagilag, sokkal több halat ennék sütve, rántva.
2021. ápr. 10. 23:17
 25/33 anonim ***** válasza:
73%
ha a reggeli szendvicsbe felhasznált felvágottakat nem számolom, akkor heti 3-4 alkalommal eszem húst. A kedvenc húsmentes ételemi: gombapaprikás, káposztás tészta, főzelékek tükörtojással (spenót-, tök-, borsó-, lencse- és krumplifőzelék). Ha húst eszem, az leggyakrabban csirke, hetente-kéthetente van sertés/marhahús. Párom gyakran eszik halat, én nem igazán szeretem, csak a hekket eszem meg, ha épp az sütök neki. VÁltoztatni ezen már nem szeretnék, nekem ez így OK.
2021. ápr. 11. 00:04
 26/33 anonim ***** válasza:
85%

Heti kb. 3 alkalommal, nem tartom egészségesnek a mindennapos húsevést és a bolygót is nagyon megterheli. David van, hogy eltelik egy hét is hús nélkül, főleg nyáron, mikor minden tele van friss zöldséggel.

Nem tudom, honnan jön még mindig ez az "aki nem eszik húst, az csóró"-féle proliideológia. Ez max. 30 éve volt így, mikor a hús státusszimbólumnak számított 😂

2021. ápr. 11. 07:28
 27/33 anonim ***** válasza:
64%
Naponta. Nem foglalkoztat, hogy mi az ideális más szerint, nekem és a családomnak így jó. Nem akarok változtatni rajta. Húsmentes főétel nálam a paprikás krumpli
2021. ápr. 11. 08:18
 28/33 anonim ***** válasza:
89%

Kb heti max. 1x, az is pár falat kolbász.

Nem szeretem a húst, jó, pl bolognaiban igen, de ennyi :D

2021. ápr. 11. 17:48
 29/33 anonim ***** válasza:
Heti 10x biztos. Nem akarok változtatni.
2021. ápr. 12. 07:53
 30/33 anonim ***** válasza:
Majdnem minden nap. Vagy felvágott,vagy csirkehús,virsli,szóval minden is. Nem akarok változtatni,de azért ennél többet már nem akarok enni
2021. ápr. 20. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!