Ételundort kaptam, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Egy bulin olyan volt a fogás amit nagyon nem szeretek (sosem ettem még), és nem akartam ott kilógni a sorból, hát ettem egy tányérral.. Ott még elnyamogtam szép lassan, nem is volt annyira tragikusan rossz, azonban azóta (3 hete kb) nagyon sok ételben érzem azt a jellegzetes ízt, 10-ből legalább 6 ételnél.. Nem is gondolok rá az esetek javában, de mégis érzem.. Pár ételt azóta teljesen elhagytam mert nemtudom elfogyasztani az íze miatt.. Ilyen a hagyma, a Bolognai mártás, a pirítós kenyér pl.. Tipp esetleg? Elmúlik ez valaha?2021. jan. 10. 17:55
11/11 anonim válasza:
Megérdemled... legközelebb udvariasságból sem eszel meg olyat, amit nem szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!