Más is érze ételundort Frontin bevétele után?
Ez normálisnak mondható. A Frontin alprazolámot tartalmaz, ami a központi idegrendszer működését befolyásolja, így elég sokféle mellékhatása lehet - akár az is, amit leírtál.
Idézek a betegtájékoztatóból:
"Gyakori mellékhatások (100-ból 1-10 beteget érint):
Étvágycsökkenés, zavart állapot, depresszió, tájékozódó képesség zavara, járás-és egyensúlyzavarok, koordinációs zavarok..."
Bővebben infó a Frontinról itt: [link]
Régebben kemény gyógyszerfüggô voltam. Ebből maradt annyi hogy bizonyos időközönként beszedek x mennyiséget. A szervezetem tolerancia szintje nem sokat változott hiába álltam le 5 éve. Arra ügyelek hogy ezek az alkalmak ne legyenek gyakoriak a függőség újbóli kialakulása miatt.
Mivel a kérdésem nem a beszedett mennyiségre utalt, és nem arra, hogy mennyire lennék kiütve, nem tartottam lényeges információnak az előéletemet. A munkahelyemen vagyok és nem épp a kiütöttség jeleit mutatom. Na de ez nyilván kamu.
Szerinted felmerülne bennem a kérdés, ha nem szedtem volna be? Vagy egyáltalán milyen alapon állítod, hogy kamu? Vagy ha annak tartod mièrt nem lehet szimplán tovább görgetni?
Másoknak köszönöm a hozzászólását
A különböző benzodiazepinek különböző hatással vannak az étvágyra.
Alprazolam (Frontin, Xanax, Helex) tipikusan étvágycsökkentő, de pl. a klórdiazepoxid (Elenium) tipikusan étvágynövelő.
Te ugye most trefalsz? En ezen elek, 0,25 mg-os a legkisebb egyseg. Tehat te tiz darab Xanaxtol, amitol mas cipostol ket napig alszik, nem elvezed az evest. Akkor a gyogyszer mellekhatasa a tuladagolas?
Eletszerutlen amit irsz nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!