Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontintól rémálmaim vannak....

Frontintól rémálmaim vannak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem régen halt meg az egyik közeli hozzátartozóm, amiért kicsit álmatlanabb voltam mint egyébként (megviselt a dolog de nem túlságosan), és az egyik ismerősömtől kaptam egy üveg 0,5mg-os Frontint hogy vegyem be ha nemtudok aludni, de úgy érzem hogy ahelyet hogy segítene csak ront a dolgokon. Minden éjszaka legalább 2x ébredek sírva vagy ordítva ha Frontint vettem be és borzalmas érzés. Nélküle meg csak "szimplán" nemtudok aludni és nyugtalan vagyok, szorongok(ez a haláleset elott meg a gyógyszer előtt is sokszor előfordult már). Nemtudom mi lehetne a megoldás, több ismerősöm is szedte, azt mondták gyenge gyógyszer nekik semmi ilyesmit nem okozott max egy kis aluszekonysagot/kabultsagot. Előtte egybkent nem szedtem hasonló dolgokat soha. Valakinek tapasztalat, vélemény, tanács?

2020. szept. 5. 05:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne szedd a frontint! Én álmatlanság esetén macskagyökér, citromfű tartalmú gyógyszerek közül választottam a Baldiviant. De van több fajta ilyen enyhe altató. Van citromfű tea, az is altató hatású.
2020. szept. 5. 06:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Alapelv, hogy nem szedünk olyan gyógyszert amitől rosszabbul vagyunk, mint nélküle. napközben fáraszd ki magad, este meg olvass, vagy nézz nyugis filmeket.
2020. szept. 5. 08:17
 3/3 Alexandra0097 válasza:

Szóval kaptál egy vényköteles gyógyszert, az ismerősödtől, és Te pedig lazán be is szeded.

Netalán orvos az ismerősöd?

Hagyd abba a Frontint! Nagyon komoly függőséget okozhat, és igen mellékhatásként depressziót, rémálmokat, de ettől komolyabb mellékhatásokat okoz.

Ha úgy érzed, hogy orvosi segítség kell, akkor orvoshoz menj ne ismerőshöz.

De én inkább javaslom a nyugtató teát, valeriana, Magne B6 készítményeket.

2020. szept. 30. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!