Brintellixet szedek bő 2 hónapja és mellé Frontint. Valakinek alakult ki bőrpirosság, megvastagodás a Brintellixtől? Frontintól nem gondolom, hogy lenne, azt régebben is szedtem és semmi nem volt.
Azért is aggaszt,mert zavar és félelmet kelt bennem ha a bőrrel ezt teszi akkor mit tehet a belsőszervekkel,agy,máj,vese stb.
Ha valakinek volt hasonló bármelyik antideptől,kérem írjon.
Szia!
Nekem olyan mellékhatás jelentkezett tőle, ami soha senkinek a világon. Véresre kapartam a bőrömet. Úgy éreztem, hogy a csontjaim viszketnek. Talán 2 hét után szóltam az akkori pszichiáteremnek. Elsőre nem a gyógyszerre gondoltam. Beigazolódott hogy attól van. Szerintem beszélj az orvosoddal erről.
Köszönöm,hogy írtál! Bőrviszketésről hallottam másoktól is.
Az az igazság,hogy ez az egyetlen antidepi,amit úgy ahogy "szívesen" szedek. Ezt is utálom. De ennek nem volt eddig semmi mellékhatása és a memóriám is jobb lett tőle,a depressziómra is jól hat,bàr a szorongást nem oldja. Szóval nem szivesen váltanék. De gondoltam,abbahagyom kb 1 hétig,hogy a bőröm mit reagálna erre. Szerencsére ezt a Brintellixet abba lehet hagyni,nem.kell fokozottan letenni. Leírom majd a tapasztalataimat,hogy másnak is hasznos légyen.
Szia!
Én évek óta szedem, de semmilyen mellékhatás nem jelentkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!