A frontin miért ilyen brutálisan keserű? Soha egy gyógyszernél nem éreztem ezt.
Figyelt kérdés
Muszáj szednem, de mar szinte képtelen vagyok az íze miatt...nem tudom úgy bevenni, hogy ne érezzem.2020. szept. 1. 10:07
1/25 anonim válasza:
Én sosem éreztem, hogy keserű lenne. Nospa na az keserű nem is venném be mégegyszer. Nyugtatót nem kötelező szedni. Nem is jó semmire. Csak rászoksz
Tapasztalat.
3/25 A kérdező kommentje:
Nekem jelenleg kötelező, nem tudnék meglenni nélküle, viszont a sírás kerülget az ízétől. Hat nem tudom más hogy nem érzi.
2020. szept. 1. 10:23
5/25 anonim válasza:
Dehogynem keserű. Pedig azt hittem az algopyrinnél nincs rosszabb. Gyorsan kell lenyelni.
6/25 anonim válasza:
Nem szopogatni kell, mint a cukrot, hanem lenyelni hirtelen.
7/25 A kérdező kommentje:
Egy másodperc alatt ihatatlanná teszi meg azt a korty vizet is, de köszönöm a nagyon hasznos tippet, eddig 20 percig tartottam a számban.
2020. szept. 1. 12:33
8/25 anonim válasza:
Akkor fikázd le aki foglalkozott a nemlétező problémáddal.
9/25 anonim válasza:
Nekem is keseru, pedig gyorsan lenyelem. Vszinu azert, mert hamar oldodik... igyal utana gyorsan valami gyumolcs levet vagy valami kis csokit kapj be egybol utana, hogy elvigye a keseru izet. En ezt szoktam.
10/25 A kérdező kommentje:
8as, az ilyen frusztrált barmok megtarthatnák maguknak a felesleges megjegyzéseiket es ne egy fórumon vezesd le a feszültséget, főleg ne a mentális egészség kategóriában.
2020. szept. 1. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!