A keserű izű gyógyszereket még valami édessel együtt sem tudom lenyelni, hányingerem is van mostmár amikor egy gyógyszert be akarok venni, és ezt a gyógyszeremet naponta 2x kell szedni és ráadásul 2 héten keresztül. Előfordult valakivel ez már?
És ha kensz egy kis mézet a nyelvedre, vagy esetleg a tabletta aljára? Úgy már próbáltad?
Egyébként ha nem hányod ki, akkor "nem baj", csak egy kis kellemetlenség, nem? 2 hetet ki lehet bírni, meg hát gondolom, az eddigi tablettákat is lenyelted valahogy.
Nyelved hátuljára, ne ízlelgesd, hanem bő folyadékkal rögtön nyeld le. Még a keserű gyógyszernek sem szabadna annyira megolvadnia a szádban, hogy igazán érezd az ízét.
És ne édessel próbálkozz, hanem nagyon bő folyadékkal. Ha vízzel nem megy, az lehet tea vagy más édesített ital (szénsavas nem javasolt), a lényeg, hogy minél több legyen.
Az utolsó jól mondja
Én is így csinálom
Én attól a módszertől viszont tényleg hánytam.. :D Na de nekem is tanácsolták ezt, szóval elvileg a legtöbb embernél biztos bejön... :-)
(első voltam:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!