Citalopramot szedők, mennyi idő mulva hatott ez a gyógyszer, mert már 6 hét után vagyok a szedésének, nem érzek változást, nem akarok még gyógyszert váltani, már 40 mg-ot szedek belőle naponta. Igaz, hogy 8 hét is kell, hogy hasson?!
Figyelt kérdés
2017. jún. 6. 21:12
1/3 anonim válasza:
Igaz.Én is szedtem, nem hatott, duplázták, akkor se. Gyógyszert váltottunk, az se hatott.De a mellékhatások az első naptól jelentkeztek, ezért inkább nem szedek semmit. Az esetek 50-55%-ban teljesen hatástalanok az antidepr. gyógyszerek. A maradék 45-50%-ban sokszor 2 hónap is kell. Szerintem ha eddig nem csinált semmit, akkor később se várj nagy csodát.
2/3 anonim válasza:
Citaloprám és eszcitaloprám esetén nem szükséges 6 hét ahhoz, hogy beálljon. Menj vissza a pszichiáteredhez, mert itt gyógyszert kell váltani. Az első válaszolót pedig erősen vétóznám, kár, hogy feladta 2 darab próbálkozás után. Nálam 6-7 gyógyszert próbáltak ki, mire megtalálták a megfelelőt. De már most le kell váltani azt is, mert nem használ annyira.
Egy enyhe depresszióhoz valóban nem szükséges antidepresszáns, de mondjuk egy erős kényszeres zavarnál, vagy pszichotikus szorongásnál már erősen ajánlott.
3/3 anonim válasza:
Nekem 2 hét után hatott, mintha elvágták volna a fejfájást és a szédülést. Azóta is minden szuper, ennek már 10 éve. 20 mg-ot szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!