A frontin miért ilyen brutálisan keserű? Soha egy gyógyszernél nem éreztem ezt.
Figyelt kérdés
Muszáj szednem, de mar szinte képtelen vagyok az íze miatt...nem tudom úgy bevenni, hogy ne érezzem.2020. szept. 1. 10:07
21/25 A kérdező kommentje:
Mert aki egy névtelen fórumon leribizik valakit, az rendkívül egészséges lehet mentálisan. A jellemed alapján max anyád lehet a ribi. Nem csodálom, hogy ennyire le vagy pontozva, omlik a szadbol a szenny. Az lsd-rol is olyan jo választ attál az előbb, hogy a melankoliam ellenére szétröhögtem magam.
2020. szept. 1. 21:05
22/25 anonim válasza:
Rád mindenkinek tekitettel kell lennie mert frontint szedsz? Meg mert bajod van? Azt hiszed te vagy a világ közepe? Vedd már észre magad hogy beszélsz, milyen stílust engedsz meg magadnak ráadásul olyanokkal szemben akik segíteni próbáltak. Szégyellheted magadat. Egy nulla kis, idegbeteg narkós vagy aki még egy mini kis gyógyszert sem képes önállóan hiszti nélkúl lenyelni. Hát ne nyeld le. Talán elmúlna au agressziód is. Mellekhatás ugyanis.
23/25 anonim válasza:
Cicácska ezzel a stílussal élőben próbálkozzál. Ja hogy ezért utál mindenki és maradtál egyedül. Ha nem akarod, hogy au egyetlen barátod a frontin legyen állíts magadon mert az ilyentől mindenki csak menekül.
24/25 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy veled ellentétben nagyon jól fogok aludni :D ideje bevenned a napi drogodat hogy lenyugodj :D
Menj el dolgozni ha nem unatkoznál annyira talán nem magadat sajnalnád egész nap és lenne mitől elfáradnod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!