A frontin miért ilyen brutálisan keserű? Soha egy gyógyszernél nem éreztem ezt.
Figyelt kérdés
Muszáj szednem, de mar szinte képtelen vagyok az íze miatt...nem tudom úgy bevenni, hogy ne érezzem.2020. szept. 1. 10:07
11/25 anonim válasza:
Kettőnk közül szerintem te szeded a frontint :D én nem szedek semmit. Akkor most ki a frusztrált barom? Egyebként meg egy ficni tabletta aminek semmi íze nincs ha lenyeled. Nem tic tak amit szopizni kell.
12/25 anonim válasza:
Hű. Én segíteni próbáltam, de tudod mit, lehet hogy tőled keseredik meg annyira.
13/25 A kérdező kommentje:
Akkor legyél nagyon büszke arra, hogy nem szedsz semmit es ha valakiről pedig tudod, hogy nyugatót kell szednie, akkor inkább hagyd, mert ha meg be is szólsz neki, akkor egy frusztrált barom vagy. Valószínű, hogy szopogatom 5 percig, mielőtt lenyelem... érdekes, a normalisabbak tudtak normális tipped adni, hogy mit csinaljak.
2020. szept. 1. 15:37
14/25 anonim válasza:
Frontint, xanaxot és egyéb nyugtatókat, hogy lehet "muszáj" szedni? Ez egy kábító hatású drog, ami hasonló állapotba rak, mint az alkohol. Orvosolni SEMMIT nem orvosol. Miért kéne szedni? (azon kívül, hogy az orvosok előszeretettel írogatják, nehogymár ne fogyjon és le kelljen bontani a gyógyszergyárakat..)
15/25 A kérdező kommentje:
Utolsó te most nagyon szeretsz randalírozni a kérdések között es mindehol osztani az észt, ahhoz képest eléggé le vagy pontozva. Így nem igazán fognak figyelembe venni. Azért kell jelenleg szednem, mert kizárólag azzal tudok aludni. Menstruacio előtt biztosan kitepnem az összes hajam, ha nem vehetnem be, a pulzusom van, hogy 130ig felmegy, jelenleg ilyen állapotban vagyok. Ház ezért kell szednem.
2020. szept. 1. 20:14
16/25 anonim válasza:
15 nem is olvastam el a válaszokat, csak írtam, mivel ezek tények. Aztán láttam, hogy törölve lett pár üzeneted, és hogy flegma vagy.
Ha 130 a pulzusod akkor komoly eü problémáid vannak. A frontin és a xanax tüneti problémára van, mint az algopirin a fejfájásra. Neked a probléma forrását kell megtalálnod, és leküzdened.
17/25 anonim válasza:
Téged nem zavar kérdező, hogy nem 1 ember írt neked? A frontin nem altató. Nekünk műtét előtt osztogatták a kórházban szóval volt szerencsém kipróbálni. Arra, jó hogy műtét előtti este leszedáld magad de semmi másra. Szerintem is tőled keserű mert amúgy semmi íze nincs. Altatónak alkalmatlan mert nem biztosít mély alvást. Váltanod kéne valami altatóra ha már mindenképp suedni akarsz valamit mert a frontin egy legális drog nagyon meg fogod szívni mert a büdös életben nem fogsz tudni aludni nélküle és nem lesz elég egy szem. Egyre több és több kell majd. Határ a csillagos ég. Pillanatok alatt rá lehet szokni. A problémaidat kéne megoldani és akkor tudnál aludni nem bedrogozni magad. Meses előtt meg javaslom a sportot. Sokat segít. De hidd el idővel rá fogsz jönni hogy azzal is jobban járnál ha kitéped a hajad mint hogy rászokj a benzókra .
18/25 A kérdező kommentje:
Az lehet, hogy en frontint szedek, de hogy az ilyennek, mint te a zárt osztályon kellene lekotozve lennie, az is biztos. Mennyi eszed van? Ki itt a narkós te barom? Ajánlom, hogy vegyél be egyszerre 20mg frontint es szedald le magad egy fel évre.
2020. szept. 1. 20:55
19/25 anonim válasza:
19
te vagy a narkós, te nagyszájú kis ribi. Aki rivot, xanaxot meg ilyen szarokat szed az narkózik. Ha nem ismeri el, akkor meg pláne.
20/25 anonim válasza:
A dühkitöréseidet is kezeltetni kéne. Ha hatna a frontin nem kerülnél ilyen idegállapotban néhány válsztól ami nem tetszik. Az én pulzusom 68 és teljesen nyugodt vagyok. :) de ha már most így viselkedsz előbb utóbb tényleg valami bemtfekbős helyen végzed. A narkós pedig te vagy csak még nem akarod beismerni. Majd eljön az az idő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!