Ki milyen mellekhatast tapasztalt frontinnál? Alkoholt mennyire kell kerulni ?
Figyelt kérdés
2020. szept. 2. 21:19
1/5 anonim válasza:
Kérdezd meg az orvosod. Teljesen kerülni kell az alkoholt. A frontin nagyon erős nyugtató. Próbáld inkább a problémát kezelni. Ezzel csak elnyujtod a dolgokat. A kiváltó ok az ott fog lebegni fölötted és frontinnal esélyt sem adsz magadnak feldolgozni...
2/5 anonim válasza:
A frontinál semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam! 5 évig szedtem, anyukám szedett le róla, mert megunta, hogy nyugtatózok. (Azóta újrakezdtem csak mással.) Nekem nagyon bevált a frontin, napi 2mg-ot szedtem belőle. Alkohol.. néha ittam rá, hogy ütősebb legyen, semmi bajom nem volt tőle. De nem tudhatod belőled mit váltana ki, szóval inkább ne igyál ha vettél be frontint!
3/5 anonim válasza:
Alkoholt ne igyál mellette egyáltalán, mert torzítani fogja a gyógyszer hatását.
Amikor szedtem nálam csak általános/enyhe mellékhatások jelentkeztek, mint fáradtság, aluszékonyság, tompaság és enyhe szédülés.
A mellékhatások és a gyógyszer erőssége nagyban függ attól is hogy milyen milligrammot szedsz belőle, például a 0.25-ös a leggyengébb, általában alvászavarokra szokták kiírni. Minél nagyobb miligrammot szedsz, annál erősebbek lesznek a mellékhatások, de függ a saját szervezetedtől is. Két, ugyanolyan testsúlyú ember néha teljesen eltérő hatást tapasztalnak.
Én kb. 1-2 hónapig szedtem, antidepresszáns mellé. A doki leállított róla ezután, mivel nagyon nagy esély van arra hogy rászokjak, amit nyílván el akart volna kerülni.
4/5 anonim válasza:
Én kb 10 éve szedem rendszertelenül, amikor éppen pánikolok valamiért (havi 1-5 alkalommal 0.25-0.5 mg) még nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást, illetve nem is tartom különösen erősnek ebben a mennyiségben. Mindenkinek más gyógyszer válik be, nekem ez rendkívül sokat segített, hogy normálisan tudjam élni az életem. Cserébe: soha egy korty alkoholt sem iszok, mert nem lehet tudni hogy mikor kell a gyógyszer.
5/5 tundegoncznagy36 válasza:
A frontint én alkohollal együtt is használtam. Nem jó kombó. Bár én ittam alkoholt amikor szedtem. Álmosabb voltam és néha össze is estem. Engem orvosok szedtek le a frontinról a kórházban. Mellékhatása nem volt a frontinnak. Egy ami bejött vele kapcsolatba a hozzászokás. a kórházban azt hittem hogy meghalok amikor lejöttem róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!