Floxet tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Szorongásos depresszióra írták fel ezt a gyógyszert, illetve régebben anorexiával küzdöttem. A kérdésem az lenne, hogy mennyi idő után kezdett el hatni(10mg ról lenne esetemben szó), mit vettél észre magadon, mi változott? Esetleg van valamilyen hatással a testsúlyra?
2019. dec. 18. 13:18
1/3 anonim válasza:
egy havi adagot szedtem belole vegig, 20mg-osat. a szorongas kb 2 het utan csokkent, de sokkal ingerlekenyebb lettem tole, jobban ingadozott a hangulatom de a nagyobb melypontok kimaradtak. de meg igy is veresre karmoltam/vagtam magam amikor valami elkattant bennem, ami elotte nem volt jellemzo, jobban tudtam kontrollalni az ilyet. a testsulyom elenyeszo mertekben csokkent, nem volt nagy hatassal az etvagyamra. nekem is szorongasos depresszios cuccra irta fel a pszichiater, aminek csak utananeztem mar, nem igazan tudtam vele azonosulni, bar reszben stimmeltek a tunetek. de mivel a gyogyszernek tobb volt a mellekhatasa mint a haszna, igy inkabb szepen abbahagytam, nyilvan ezt ne csinald, mert majd a pszichiater jobban tudja mi kell neked. egyebkent nem vagyok ellene a gyogyszereknek, csak ez nem eppen a tovabbi egyuttmukodest valtotta ki belolem, majd egyszer ha raszedem magam visszamegyek es keresunk mas megoldast, csak ez nekem tobbet artott mint hasznalt.. remelem neked bevalik es jobban leszel
2/3 anonim válasza:
Ez a legenyhébb antidepresszáns. Mindenki máshogy reagál, elvileg ettől lehet a legkevésbé hízni. Én fogytam tőle, és a hangulatom is eléggé... Szanaszét volt. De mindenképp érdemes várnod pár hetet rád hogy hat.
3/3 anonim válasza:
Én 20mg-osat szedtem, azon kívül, hogy megölte a libidóm nem volt vele gond.
Sok másikat próbáltam már, amíg szedtem ez volt a legelviselhetőbb.
Egyébként anno engem is ezzel (mármint a szorongásos depresszió) diagnosztizáltak, végül kiderült, hogy bipoláris vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!